Filmek

Jason Statham legújabb filmje áprilisban érkezik

Minden gyártó és színész életét felborította a koronavírus járvány. Ez azt eredményezte, hogy sorozatok és filmek forgatása csúszott, ami miatt a megjelenések időpontja is hónapokkal későbbre tolódott. Így történt Guy Ritchie legújabb mozijával is, amelynek még sem előzetese, sem egy posztere nem jelent meg, de annyi biztos, Jason Statham a főszereplők között lesz.

Guy Ritchie egy francia akció-thriller filmről merített ihletet, ezért a Wrath of Man, 2004-es A pénzszállító remake-je lesz. Eredetileg 2021. januárjára tervezték a bemutatót, de sajnos a már említett járvány miatt ez tolódott.

A történet  középpontjában H, egy hideg és titokzatos karakter áll, aki egy készpénzt szállító teherautó-társaságnál dolgozik, mely dollár százmilliókat mozgat Los Angeles környékén…Igen ám, de H bosszút esküszik. A feszült, és gondosan felépített narratívát átszövő film, a szereplők nézőpontjai között mozog.

Ritchie egyébként dolgozott már korábban is együtt többször  Jason Statham-mel, a kapcsolat közöttük baráti, így nem volt kérdés számára, hogy az angol akcióhőst kéri fel a Wrath of Man főszerepére. Kérdés, hogy Statham most is beváltja e a hozzá fűzött reményeket?

A filmben látható lesz a Harag című moziban szereplő, Scott EastwoodJosh Hartnett, Holt McCallany, Jeffrey Donovan. Továbbá szerepet kapott az Avatar egyik szereplőjét alakító Laz Alonso, Raúl Castillo, A farkas gyermekei című sorozatban látható Niamh Algar és a rapper Post Malone is.

A Wrath of Man egy héttel a Mortal Combat után jelenik majd meg. Az, hogy hazánkban mikor látható a film, még nem tudni, de az biztos, hogy Jason Statham és Josh Harnett, Ritchie legújabb rendezésében a Five Eyes-ban is együtt szerepel.

Ti kíváncsiak vagytok erre a filmre?

Hozzászólások