Jason Momoa vámpírként lesz látható legújabb filmjében

Amint a Trónok harca véget ért, a színészek továbbra is közkedveltek a rajongók és a producerek körében is. Így történhetett meg az, hogy Jason Momoa új szerepben látható majd hamarosan. Méghozzá a klasszikus Bram Stoker-féle vámpíros horrorban. 

A nagy népszerűségnek örvendő Trónok harca után, Jason Momoa egy filmben kapott szerepet. Nem is akármilyen karaktert szántak neki, hiszen vámpírként láthatjuk majd újra a sármos színészt. A Good Bad & Undead címet viselő akciódús vámpír mozi Mark Swift és Damian Shannon eredeti ötletei alapján készült. Swift és Shannon alkották például a Péntek 13 vagy a Freddy vs. Jason forgatókönyvét is. A rendezői székben pedig az a  Max Barbakow ül, aki a Palm Springs című filmet rendezte.

A film tartalma szerint egy vámpír fogadalmat tesz, hogy nem öl embert, majd szövetséget köt Van Helsinggel, a vámpírvadásszal. Úgy döntenek, elhitetik a rémült városok lakóival, hogy valóban egy vámpír tört az életükre, de pénzért cserébe megszabadítják őket a gonosztól. Van Helsing pedig úgy tesz, mintha megölné a vámpírt. Azonban a tervük nem várt fordulatot hoz, hiszen a vámpír fejére vérdíjat tűznek ki, majd különféle lények is a nyomukban lesznek, ők pedig megpróbálnak elmenekülni.

Jason Momoa mellé szerződtették egyik kollégáját a Trónok harcából, Peter Dinklage is szerepet kapott a filmben. Momoa vámpír, míg Dinklage Van Helsinget formálja meg. Egyelőre arról nincs hír, mikor látható majd a film a két színész főszereplésében, viszont az már biztos, hogy az előkészületek elkezdődtek. Valószínűleg hamarosan több információ kiderül majd a filmmel kapcsolatban.

Ti örültök Momoa új filmjének? 

Hozzászólások