Filmek

Jason Momoa lesz a főgonosz a Halálos iramban tizedik részében

Ki hinné, hogy a Halálos iramban éra, már több, mint húsz éves? 2001-ben mutatkozott be Dominic Toretto illegális autóversenyzésével, későbbi részekben pedig a csapatával közösen a nyomozásokban is segítettek. Mindegyikben volt egy ellenség: ilyen volt például Jason Statham, Luke Evans, Charlize Theron, most egy újabb rossz fiúval bővül a Fast szereplőgárdája.

Mire számíthatunk a tizedik részben?

Szó sem volt róla, hogy Paul Walker halála után a Halálos iramban is lezárulna. Sokkal inkább tisztelettel adóznak az emléke előtt egy-egy jelenetben, sőt, Brian a filmsorozatban közel sem halt meg. A hetedik után, még két rész készült, illetve egy spin-off epizódra is futotta, hiszen a rajongók nagyon megkedvelték Hobbs és Shaw párosát, így ők is kaptak egy filmet. Ugyan Vin Diesel és Dwayne Johnson kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, most is kérdéses, hogy utóbbi vissza fog térni Hobbs szerepében az utolsó mozira.

Ami érdekesség lehet, hogy Justin Lin két részesre tervezi a Fast 10-et, amely azt jelenti, hogy a befejezést egymás után fogják forgatni.  Tyrese Gibson úgy véli, hogy mindegyik történet megérdemli a méltó lezárást, de, hogy ez mi lesz, azt még nem árulták el. Az előkészületek már januárban elkezdődtek, Vin Diesel elmondta, hogy annyi hely és sok helyszín van a világban, ahova még nem látogattak el. Vajon milyen országokba utazhatunk majd a film által?

Kik azok akik visszatérnek?

Nem lenne igazi a sztori, ha Toretto családjából nem jelenne meg mindenki az utolsó részekben. Ezért a jó hír, hogy a hirtelen visszatért Han (Sung Kang), Letty (Michelle Rodriguez), Roman (Tyrese Gibson), Tej Parker (Ludacris), Mia (Jordana Brewster), és a hetedik részben feltűnt Ramsey (Nathalie Emmanuel ) is látható lesz a Fast 10-ben.
A pletykák szerint előfordulhat, hogy visszatér Jason Statham is, mint Deckard Shaw, de lehet vele együtt az édesanyját játszó Helen Mirren is. Ahogy olyan információ is felröppent, hogy Paul Walker lánya, Meadow is feltűnhet a Fast 10. részében.

Ami viszont még jobb hír, és aminek a színész is nagyon örül, hogy az utolsó részben Jason Momoa (Aquaman, Trónok harca) kapta a fő gonosz szerepét. Arra, hogy felkérték, csak így reagált “Megyek és megcsinálom a Fast 10-et, ez nagyon jó móka lesz… jó móka, hogy eljátszhatom újra a rosszfiú szerepét, amit már jó ideje nem csináltam. Nagyon feltűnő rosszfiú leszek. Egy kis pánik. “ Azt, hogy pontosan mire gondol a mondatai alatt, nem tudni, sok információt nem osztottak meg a karakterével kapcsolatban.

Ami viszont biztos, hogy a Fast 10 két részes lesz és ezzel le is fog zárulni az éra. Úgyhogy 2023. áprilisában már bemutatásra is kerül az első rész.

Mi már nagyon várjuk, hogyan zárul majd Toretto és csapata világa.

Hozzászólások