Filmek

Jason Momoa akciófilmben lesz látható

Jason Momoa korunk egyik legfoglalkoztatottabb akcióhőse. Számtalan filmben láthattuk már őt, amelyek egytől-egyig sikeresek voltak és a rajongótábora is hatalmas az amerikai színésznek. Most új filmben debütál, amely a Netflix gyártásában készült és, amelyben félárván maradt gyermekét próbálja megóvni.

Már magyar feliratos előzetest is kapott az Édes kislányom (Sweet Girl) című film, amelyben Jason Momoa mellett olyan színészek tűnnek fel, mint  A partiállatban is szereplő Adria Arjona vagy a Másnaposok sztárja Justin Bartha. Momoa lányát a filmben Isabela Merced alakítja.

A történet szerint Ray (Jason Momoa) felesége halála után egyedül marad lányával. Bosszút forral a gyógyszercég ellen, amely szerint ők okozták szerelme halálát. Figyelmeztetik őt, hogy nem biztos, hogy ujjat kellene húzni ilyen emberekkel, de Ray semmitől sem riad vissza. Egy újságírónak is segítséget ajánl, hogy leleplezi a gyógyszergyártó céget, azonban ezzel veszélybe sodorja magát és a lányát, Rachelt is, hiszen már az FBI is őket keresi.

Az előzetes a hónap elején jelent meg, amelynek képkockái sugallják, hogy nagyon izgalmas akciófilmet láthatnak azok, akik megnézik. Az Édes kislányomat  Brian Andrew Mendoza rendezi, aki Az északi határvidék sorozatban már dolgozott együtt Momoával.

 

A Sweet Girl augusztus 20-án lesz látható a Netflix csatornáján. Ti is kíváncsiak vagytok rá?

Hozzászólások