Sorozatok

Januárban érkezik a Riverdale következő évada

A koronavírus miatt számtalan film és sorozat forgatását le kellett állítani, emiatt a folytatás is csúszik. Szerencsére a nyári, illetve kora őszi időszakban az alkotók újra összehozták a szereplőket és így néhány mozi és széria is bemutatásra fog kerülni. Akadnak azért olyanok is, amelyek a tervezett időponttal ellentétben egy évvel későbbre tolódtak. Akik a sorozatokat kedvelik örülhetnek, mert több már elkezdődött, illetve az elkövetkezendő hetekben, hónapokban ismét visszatérnek a képernyőre. 

Riverdale esetében is ez történt. A vírus miatt, a forgatások nyáron kezdődhettek el, emiatt kérdéses volt, mikor nézhetjük újra a rejtélyek városának történeteit. Most már nem kell aggódni, januárban a Riverdale az ötödik évaddal folytatódik.

A negyedik szezon a koronavírus miatt félbeszakadt, emiatt néhány elvarratlan szál is akad, amelyet az ötödik évad elején láthatnak majd a rajongók. Az első három rész a szalagavatóról, érettségiről fog szólni.  Az már biztos FP Jones (Skeet Ulrich) távozik a sorozatból, vele már nem találkozhatunk. Így volt ez korábban Marisol Nichols-al, aki Hermione Lodge-ot alakította, de megerősítették, hogy ő marad a Riverdale-ben.

Új szereplőként feltűnik Pop Tate unokája, Tabitha Tate. Ha pedig hinni lehet a pletykáknak, a főszereplők közül valaki még házas is lesz.

Lili Reinhart egy interjúban elmondta, hogy hét éves időugrásra lehet számítani a sorozatban, tehát a tinédzser szereplők az új epizódokban huszonöt évesek lesznek.

Január 21-én folytatódik a sorozat. Ti várjátok az új évadot? 

Hozzászólások