Könyvek

Izgalmas újdonságok váltak előrendelhetővé a Fumax-nál!

A Fumax Kiadó a napokban jelentett be az idei utolsó előrendelési csomagját, melyben olyan izgalmas újdonságok szerepelnek, mint a Fangirl manga, a Monstress ötödik része vagy éppen a Harleen alkotójának új képregénye!

A kiadó idén sem fukarkodik az érdekes újdonságokkal, a most bejelentett  kötetek között van manga, fantasy-regény, és többféle képregény is. De lássuk is melyek a legígéretesebb címek!

Rainbow Rowell-Sam Maggs – Fangirl (Manga 1.)

Rainbow Rowell nagy sikerű regényének főszereplője Cat, aki ikertestvérével együtt éppen az egyetem első évét kezdi. Kollégiumba költöznek, ám rövidesen kiderül, hogy míg testvére könnyen barátkozó és extrovertált alkat, Cat kicsit sem az. Szívesebben tölti a napokat a szobájában Simon Snow fanfiction-ján dolgozva. Azonban rövidesen kiderül, hogy  az életnek más tervei vannak vele..

A sikerregény manga verzióban Sam Maggs közreműködésével született meg és igazi csemege lehet minden rajongónak.

Várható megjelenés: 2021. november második fele

Marjorie Liu: Monstress (Fenevad 5.) – Hadiárva

A hatalmas sikerre való tekintettel a kiadó elhozza nekünk a különleges fantasy világban játszódó Monstress sorozat ötödik kötetét is. A gyönyörű képregényben tovább követhetjük Farkasvérű Maika kalandjait. Az Ismert Világon újra kitör a háború a humánok és az arkánok között, ráadásul ha mindez nem lenne elég egy másik, kozmikus méretű harc is a küszöbön áll.

A humánok elsőként Ravennát célozzák meg, így a lánynak félre kell tennie minden más problémáját, hogy meg tudja védeni a barátait és a város lakóit a pusztulástól. De vajon mi történik ha befejezi a küzdelmet a benne lakozó szörnnyel és szabadjára engedi azt?

Várható megjelenés: 2021. december eleje

Stjepan Sejic: Death Vigil – A Virrasztók

A Harleen képregény alkotója ezúttal egy fantasy műbe vágta a fejszéjét. A dark fantasy főszereplői a Virrasztók és Kaszás Bernardette, akik lényegében a világunk őrei, akik visszatartják az ádáz démonokat, hogy betörjenek és szabadon garázdálkodjanak nálunk. Ám a nekromanták serege egyre csak duzzad és egy minden korábbinál veszedelmesebb halottidéző pecsétet vetnek be a Virrasztók ellen. A háború a küszöbön áll és egyáltalán nem olyan biztos a kimenetele, mint ahogy arra világunk őrei számítottak.

Várható megjelenés: 2021. december

 

Hozzászólások