Könyvek

Izgalmas thriller érkezett a Next21 kiadónál!

A 21. Század Kiadó alkiadójaként a Next21 is kifejezetten ügyel arra, hogy minél izgalmasabb könyveket hozzon el nekünk, műfajilag minél szélesebb palettáról válogatva. Ennek szellemében hozták el nekünk legutóbb Diana Urban Halálos játszmák című regényét, amely ráadásul gyönyörű élfestést is kapott!

A történet rögtön egy erős jelenettel indít; főszereplőnk, Crystal Donavan egy rejtélyes appon keresztül videoüzenetet kap, melyen a húga látható, megkötözve, betömött szájjal. Az elrablója egy halálos játékra invitálja a lányt. Különböző képtelenebbnél képtelenebb feladatokat kell végrehajtania, egy iskolai dolgozat ellopásától, a brownie-sütésen át, a telefonbetyárkodásig. Ha nem teljesíti a feladatokat vagy bárkinek is szól a dologról az a húga életébe kerülhet.

Crystal lassacskán rájön, hogy az összes feladat a barátai ellen irányul. De vajon ki lehet húga elrablója? Mi a célja vajon a furcsa feladatokkal? Vajon azt akarják megakadályozni, hogy elinduljanak a gaming tornán? Esetleg egy múltbeli sérelem miatti bosszúról van szó?

Maga a történet nagyon izgalmasnak ígérkezik. Ráadásul, a Next21 Kiadó is legalább annyira igényes kiadások terén, mint anyavállalata, így a kötet gyönyörű és kissé borzongató élfestést kapott!

A Halálos játszmákat akár már meg is rendelhetjük a kiadótól és rögtön el is merülhetünk a forró nyári napokon egy kis borzongásban.

Diana Urban – Halálos játszmák

Játsszuk ​ezt:
24 órád van rá, hogy nyerj. Ha megszeged a szabályaimat, a lány meghal. Ha hívod a rendőrséget, akkor is meghal. Ha szólsz a szüleidnek, vagy akárkinek, a lány meghal.

Készen állsz?
Crystal Donavan üzenetet kap egy rejtélyes appon keresztül, és egy videót, amelyen a húga látszik betömött szájjal, megkötözve. Crystal belemegy az emberrabló játszmájába. Először bizarr feladatokat kell végrehajtania: el kell lopnia egy iskolai dolgozatot, és be kell tennie valakinek az öltözőszekrényébe. Brownie-t kell sütnie, telefonbetyárkodnia kell.

Crystal rájön, hogy a feladatok egytől egyig a barátai ellen irányulnak. De ha nem engedelmeskedik, az emberrabló megöli a húgát. Vajon azt akarja megakadályozni valaki, hogy a csapatuk indulhasson a gaming tornán? Vagy titokzatos ellenfele tudomására jutott egy régi titok, és most ezt akarja megtorolni rajtuk?

Crystalnek egyre lehetetlenebb helyzetekben kell választania a barátai és a húga között. Szólnia kell valakinek, de közben túl kell járnia az emberrabló eszén. Mielőtt túl késő lesz.

Hozzászólások