Könyvek

Izgalmas krimi érkezik az Álomgyár Kiadónál!

Aki esetleg eddig azért nem mert megpróbálkozni az Álomgyár Kiadóval mert nem talált a kínálatukban elég krimi műfajú regényt, annak most jó hírrel szolgálunk, nemsokára megjelenik ugyanis náluk egy magyar szerzős thriller-krimi regénye, Ludányi Bettinától a Kisujjeskü!

A rendkívül megkapó borítóval érkezett kötet Los Angeles-ben játszódik, főszereplője Alexia Sears nyomozó. A városban egy olyan gyilkos mászkál, akinek a módszerei és az attitűdje alapján úgy tűnik, hogy ilyen elkövetővel még soha nem akadt dolga a nyomozóknak.

Eközben másik főszereplőnk Noah Edwards titokzatos üzenetet kap. Igyekszik nem tudomást venni annak tartalmáról, ám zaklatója nem áll le. Ki az, aki folyamatosan zaklatja? Lehetséges, hogy a furcsa gyilkos őt szemelte ki a következő áldozatának? Ha igen, miért? Noah, szerettei biztonsága érdekében végül kénytelen lesz  felbérelni egy nyomozót.

Ludányi Bettina thriller-krimijében egymást követik a fordulatok és megtudhatjuk, hogyan befolyásolhat valakit a neveltetése, valamint, hogy mit jelent a rejtélyes falba karcolt dobókocka-szimbólum.

A kötet várhatóan 2022. október negyedikén érkezik majd, a kiadó oldalán pedig már elő is jegyezhetjük 25% kedvezménnyel!

Ludányi Bettina – Kisujjeskü

A szerencse forgandó. A tét ezúttal: az élet.

Los Angeles utcáit egy gyilkos járja. A bűn városában ez cseppet sem meglepő, ugyanakkor ő más, mint akikkel eddig dolga volt a rendőrségnek. Alexia Sears nyomozónak már a gyilkosság helyszínén különös előérzetei támadnak, ám a nyomozásnak még azelőtt vége szakad, hogy fényt tudna deríteni a titkokra.

Noah Edwards, a város legnagyobb ingatlanbefektetőjének örököse különös üzenetet kap. Kezdetben nem vesz róla tudomást, ám amikor egy újabb levél érkezik, kénytelen felbérelni egy nyomozót a szerettei biztonsága érdekében.

Ő lehet a város legújabb gonosztevőjének kiszemeltje? Vajon mi köze a gyilkosságokhoz egy falba karcolt dobókockának? Mennyit ér egy gyermekként tett eskü?

Ludányi Bettina ebben a regényben ismét egy pszichológiai témát boncolgat. A nevelés lélektanának és az elme programozásának kérdései szövik át a történetet, amely a pszichológiai thriller és dráma eszköztárára épül.

Hozzászólások