Média

Itt a valódi válasz Selena Gomez problémájára

Mindenki megdöbbent, mikor Selena ismét kórházba került októberben: pánikrohamai, depressziója és rendkívül alacsony fehérvérsejt száma nem kevés aggódásra adott okot. A vesetranszplantáció és lupusszal folytatott harc után ezek az ingadozások nem ismeretlenek az orvosok számára, ám bizonyos források igazolni látszanak, hogy nem csupán az egészségének köszönhető mindez.

Sel élete az elmúlt időszakban igazi hullámvasút. Mikor már úgy tűnt, hogy túljutott a rehabilitációk sorozatán, ismét egymásba gabalyodtak Justin Bieberrel, ám a sztárcsajszi öröme ekkor sem lehetett felhőtlen, hiszen az anyukája annyira ellenezte ezt a kapcsolatot, hogy állítólag hosszú hetekig nem szóltak egymáshoz! Talán volt valami Mandy (Selena édesanyja – a szerk.) féltésében, mert a párocska pár hónap együtt töltött idő után szétment, Justin pedig sokkolta a világot azzal, hogy záros határidőn belül eljegyezte Hailey Baldwint. Ám Selena ezután boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnt, mint valaha: az Instáját elárasztották a mosolygós szelfik, barátokkal töltött idők és őszinte vallomások, így a rajongók nem is láttak mást, mint egy végletekig elégedett, testileg-lelkileg feltöltődött nőt. Mikor Selena ismét hírzárlatról adott közleményt az Instagramon, sejthető volt, hogy valami nincs rendben, de arra a laikusok valószínűleg nem számítottak, hogy az énekesnő ismét kórházba került. Belső információk szerint Selenát nagyon megviselték a lupusszal járó komplikációk, és sokszor esett letargiába amiatt, hogy betegsége nem gyógyítható. Bár Sel mellett maximális támogatás van nemcsak a rajongói, de a családja és barátai képében is, egyre valószínűbb, hogy a gondokért más is felelős. Ez a valaki pedig nem más, mint Justin!

Gomez egy közeli ismerőse megsúgta a TMZ-nek, hogy a lányt – bár nem mutatta -, mélyen nagyon megviselték a hirtelen események és nem tudott túllépni azon, hogy Justin máris beleugrott egy házasságba. Az információ szerint Selena súlyos hangulatingadozásaihoz a betegsége mellett ez is nagyban hozzájárult, ugyanis az énekesnő még mindig fülig szerelmes egykori barátjába. Az énekesnő természetesen nem erősített meg ebből semmit, de talán sejthető, hisz Sel még a saját édesanyjával való kapcsolatot is jócskán beáldozta azért, hogy Justint pátyolgassa. Reméljük, az énekesnő hamarosan rendbe jön!

Hozzászólások