Könyvek

Időutazós ifjúsági regény érkezik júniusban!

Vajon mi történne ha vissza tudnánk ugrani az időben, hogy megmentsük azt, akit igazán szeretünk? Mit változtatna ez meg a jelenünkben? Milyen hatással lenne a jövőnkre? Egyáltalán hányszor lehet visszamenni az időben megakadályozni valakinek a halálát? Mit kellene feláldoznod mindezért? Az Opposite of Always – A végzet ellen című könyv ezekre a kérdésekre keresi a választ!

Justin A. Reynolds A végzet ellen című regényének főszereplője Jack, egy buliban ismerkedik meg Kate-tel, aki látszólag tökéletes. Nagyon gyorsan egymásra hangolódnak és rövidesen egymásba is szeretnek. A fiú a barátainak is bemutatja a lányt, akik szintén nagyon gyorsan befogadják maguk közé. Ám rövidesen tragédia történik és Kate meghal.

Azt gondolhatnánk, hogy itt vége is van a történetnek, ám az még csak ekkor kezdődik igazán: a lány halála után, ugyanis Jack valamilyen csoda folytán visszakerül megismerkedésük pillanatához és esélyt kap rá, hogy újrakezdje a dolgokat. Mindent elkövet annak érdekében, hogy megakadályozza Kate halálát.

Ám rövidesen rá kell jönnie, hogy veszélyes belepiszkálni a múlt eseményeibe, azok ugyanis mindig kihatással lesznek a jövőre. Egy döntésével ráadásul veszélybe sodorja egy szerette életét és rövidesen mérlegelnie kell mennyi minden éri meg, hogy feláldozzák a lány miatt.

Az ifjúsági időutazós történet a Könyvmolyképző Kiadónál jelenik meg 2021. június 8-án. Sőt, akár már elő is rendelhetjük a kiadó oldaláról 21% kedvezménnyel!

Mi már nagyon várjuk, nagyon izgalmas történetnek ígérkezik!

Justin A. Reynolds: Opposite of Always – A végzet ellen

„Bármit ​megtennék, hogy újra láthassam,
csak még egyszer hallhassam a hangját.”

Mikor Jack egy buliban megismeri Kate-et, rögtön beleszeret. Hamarosan a barátainak is bemutatja, akiket a lány ugyanúgy elvarázsol, mint Jacket.

Csakhogy Kate meghal. És azt hinnéd, hogy a történetük ezzel véget is ért, de tévedsz. Most kezdődik csak igazán.

Kate halála ugyanis visszaröpíti Jacket a kezdetekhez, a találkozásuk pillanatához. A lány újra ott van, egészségesen, boldogan és bájosabban, mint valaha. Jack már-már azt hiszi, becsavarodott, de aztán rájön, hogy ezzel új esélyt kapott.

A fejébe veszi, hogy megpróbálja megakadályozni Kate halálát. Időközben azonban rá kell jönnie, hogy a cselekedetei bizony súlyos következményekkel járnak. És mikor egyik döntése egy számára fontos személy életét sodorja veszélybe, végig kell gondolnia, meddig is mehet el annak érdekében, hogy megmentse a szeretteit.

Te hajlandó lennél újra és újra átélni életed legfájóbb pillanatát, hogy megmentsd a szerelmedet?

Hozzászólások