Filmek

Idén nyáron még láthatjuk a 365 nap 3. részét

Alighogy kijött a 365 nap második része, már érkezik is a folytatás, méghozzá Massimo és Laura történetének lezárása. A Blanka Lipinska, lengyel írónő által készült könyv, majd film nagy port kavart a kritikusok körében, de ettől függetlenül rajongók is jócskán akadtak. Nézzük mi várható a következő filmben!

Laura és Massimo szerelme úgy tűnt révbe ért és az esküvőt is megtartották. Azonban Laurát újabb veszély fenyegeti, ami miatt megromlani látszik a házasságuk. Egy tragikus esemény azonban mindent megváltoztathat. Nyitva maradt tehát a kapu, vajon mi lesz a szerelmükkel?

A Netflix megerősítette az utolsó rész dátumát

2020-ban mutatták be az első részt. S bár a pandémia – mint minden másba – ebbe is beleszólt. A folytatás emiatt csak ez év áprilisában került bemutatásra, a forgatást viszont egy füst alatt megoldották hiszen a két filmet 2021 májusától-júniusáig forgatták. Ami biztos, hogy augusztus 19-én folytatódik Massimo és Laura története.

Visszatér Laura a harmadik részben?

A trilógia hozott izgalmakat, hiszen akadt ok aggodalomra akár az első, akár a második film végét tekintjük. Most is izgalommal várhatjuk, vajon mi lesz Laurával?
A hírek megerősítették, hogy a Laurát alakító Anna-Maria Sieklucka és Michele Morrone (Massimo) is visszatérnek. Láthatjuk Massimo ellenségét, Nacho  szerepében Simone Susinna-t, aki beleszeretett Laurába. Domenico (Otar Saralidze) és Laura (Magdalena Lamparska) barátnője, Olga is feltűnik majd a filmben. Arról viszont nincs információ, hogy Massimo ikertestvére vagy egykori szeretője, Anna szerepelni fog e a harmadik részben.

Ami ellentmondásos kissé, hogy mi fog történni a folytatásban. Blanka Lipinska köteteit nem követte teljesen a film, illetve a karakterek tevékenységei sem. Nacho nem kifejezetten bérgyilkos szerepében tetszelgett, Laura és Massimo élete sem úgy alakult, ahogy a könyvben. Akkor vajon mire számíthatunk a továbbiakban?

A legmegosztóbb trilógia lett

Ami biztos, hogy a 365 nap nem okozott osztatlan sikert. Vannak akik kifejezetten rajonganak a történetért, de akadnak olyanok is, akik petíciót indítottak, hogy távolítsák el a filmet a Netflixről. Ez azonban úgy tűnik, hogy nem fog megtörténni, hiszen hamar berendelték a folytatást, egyúttal a sztori végét jelentő filmet.

Ti várjátok a harmadik részt? 

Hozzászólások