Filmek

Hollywoodi álompárok, akik hosszú évek óta kitartanak egymás mellett

Az utóbbi időben rengeteg válásról cikkeztek a napilapok, hiszen olyan hírességek szakítottak, mint például Channing Tatum és Jenna Dewan, akiket mindig végig álompárként tartottak számon, de Hayden Panettiere és a világhírű bokszoló Wladimir Klitschko is külön utakon folytatják.

A cikkünkben most azonban olyan sztárpárokról olvashattok, akik szerelme hosszú ideje tart és eszük ágában sincs elválni egymástól. Hogy kik ők, most megtudhatjátok.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 

A pár még 1997-ben találkozott először, a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán. Sarah akkoriban a Buffy, a vámpírok réme című sorozatban játszotta a főszereplőt ( az évadok alatt járt kollégájával, David Boreanazzal is), majd 2000-ben kezdett el randizgatni Freddievel. Hamar egymásba is szerettek, két évvel később megtartották az esküvőt is. Sarah és Freddie 2002-ben és 2004-ben megkapták Diana és Fred szerepét a Scooby Doo kétrészes filmes változatában. 2009-ben jelentették be, hogy babát várnak, majd az év szeptemberében megszületett kislányuk Charlotte. Ugyanazon a napon csak három évvel később, 2012. szeptember 20-án pedig kisfiuk Rocky is világra jött. A pár lassan 20 éve van együtt az instagram posztjaikból pedig kiderül, hogy azóta is imádják egymást.

Tom Hanks és Rita Wilson

Több, mint 30 évvel ezelőtt találkozott, az akkoriban a 20-as évei végén járó Tom a jelenlegi feleségével. Rita Wilson színésznővel a Bosom Buddies című sorozat forgatásán ismerkedett meg, 1984-ben.  Négy évvel később házasodtak össze, két gyermekük született, a legfiatalabb 23 éves.

David és Victoria Beckham

A sztárfocista és a Spice Girlsből ismert Victoria a ’90-es évek végén találtak egymásra. David akkoriban az angol válogatott csapatkapitánya volt, kezdettől fogva nagy érdeklődés övezte a kapcsolatukat a médiában. 1999 nyarán házasodtak össze, miután Victoria életet adott első gyermeküknek, Brooklynnak. A pár különleges neveket választott a gyermekeinek, hiszen 2002-ben megszületett Romeo, három évvel később Cruz.  Az évek alatt felröppentek olyan pletykák, miszerint David félrelépett az asszisztensével, de a focista ezeket a vádakat tagadta.
A pár azonban még egy gyermeket szeretett volna, végül három fiú után megszületett Harper Seven, 2011-ben. David és Victoria kapcsolata több, mint húsz éve tart, az angol sajtó kedvelt párja. Éltek Londonban, de Beverly Hillsben is, a focista Los Angeles Galaxyba való átigazolásakor.  Gyermekeinek is olyan keresztszülőket választottak, mint például Elton John vagy Elizabeth Hurley.

Beyoncé és Jay- Z 

A most már világhírű énekesnő, még karrierje elején találkozott az amerikai rapper Jay-Z-vel, aki aztán egyengette őt, amikor feloszlottak a Destiny’s Childdal. 1999-ben találkoztak először, majd több dalban is együttműködtek. 2002 óta alkotnak egy párt, de ezt a tényt igyekeztek titokban tartani. Természetesen a média régóta pletykált róluk, ők mégis csak néhány évvel később ismerték el ezt hivatalosan. 2008-ban házasodtak össze, a média kizárásával, a bejelentést is csak utána tették meg. Első gyermekük, Blue Ivy 2011-ben született meg, 2017-ben pedig ikreknek adott életet. Beyoncé és Jay-Z közös karrierje az egész világon ismert és elismert. Azonban, mint minden kapcsolatban akadtak hullámvölgyek, gyakran lehetett olvasni a rapper félrelépéseiről, de a kapcsolatuk kiállta a próbát és, ha hivatalosan nem is, de húsz éve ők is együtt vannak.

Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness 

Az ötven éves színész a ’90-es évek közepén ismerkedett meg a nála 13 évvel idősebb filmrendezővel és színésznővel. Hugh 1996-ban vette el feleségül Deborrát, a férfi karrierje akkoriban kezdett beindulni. Szerelmük azonban kiállta az idő próbáját, hiszen a jelenleg 63 éves asszonnyal továbbra is boldog házasságban élnek. Saját gyermekük nem született, adoptált gyermekeik Oscar 2000-ben, míg Ava öt évvel később született.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Michael épp elvált első feleségétől, amikor újra megházasodott. Catherine-el 1998-ban ismerkedett meg egy franciaországi filmfesztiválon, ahol rögtön a tudtára adta, hogy mik a szándékai. Persze az ifjabbik Douglas akkoriban már befutott színész volt és az 50-es évei elején járt, Catherine pedig tisztában volt Michael életével, ezért akkor nem alakult ki közöttük semmi. Michael azonban meghódította a gyönyörű színésznőt, hiszen 1999 szilveszterén, Aspenben kérte meg Catherine kezét. Az esküvőre 2000-ben került sor, majd ez év tavaszán megszületett, fiuk Dylan. Három évvel később pedig lányuk, Carys. A pár 20 éve van együtt, de Catherine instagramján látni, hogy azóta is töretlen a szerelmük.

Ahogy láthatjátok azért többeknek sikerült a házasságukat megőrizni és továbbra is boldogságban élnek, korkülönbség vagy pletykák ide vagy oda.

Nektek van kedvenc sztárpárotok?

Hozzászólások