HIVATALOS: Jön a Gossip Girl reboot

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Pletykafészek reboot sorozata. A csatorna elmondta, hogy az újragondolt verzió az HBO Max-on landol majd hamarosan. A színészeket már kiválogatták, narrátorként pedig – a rajongók hatalmas örömére – visszatér Kristen Bell.

A szériában szerepet kapott a Revenge-ben feltűnt Emily Alyn Lind, aki a fiatal Amandát formálta meg. Láthatjuk továbbá a The Chilling Adventures of Sabrina’s Judith-ját, Whitney Peak-ot, a Broadway színész Jason Gotay-t, a Lethal Weapon’s-ban feltűnt Johnathan Fernandez-t, illetve a Pretty Little Liars: The Perfectionists-ban megismert Eli Brown-t is.

A készítők számára hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy az eredeti sorozatot követően, nyolc év után megszerezték Kristen Bell-t, aki a korábbi alkotást is narrálta. Az új generáció tagjai egy New York-i magániskolában tanulnak, és természetesen nagy szerepet kap majd a közösségi média jelenléte is.

A rebootból első körben tíz epizódot rendeltek be a csatornánál. Arról viszont nincs információ, hogy mikor kerül a streaming platformjára.

Hozzászólások