FilmekMédia

Hétvégi filmajánló

Néha van úgy az ember, hogy nézne valamit, de még arról sincs halvány fogalma, hogy milyen műfajban keressen. Hoztam nektek pár alkotást, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, ha akad egy kis időd hétvégén. A gyártók sajnos évről-évre egyre alacsonyabb minőségben produkálnak, ahhoz képest, ami mondjuk tíz éve volt. Kizárólag a szuperhős-mozikat marketingelik agyon, a többi meg a süllyesztőben vész el. Ebben a cikkben inkább egy-egy csendes délutánra hoztam ajánlatot.

Újra otthon – 2017

Reese Witherspoon főszereplésével készült el az Újra otthon című film. Nem illeszthető rá a romantikus, de még a vígjáték jelző sem. Olyan kis könnyed, egyszer nézhető moziról van szó. A tavaly bemutatott alkotásban látható még Michael Seen, Candice Bergen, Nat Wolff és Pico Alexander is. A történet egy elvált édesanyáról szól, aki hazaköltözik híres édesapja régi házába. A kislányaival együtt itt telepszik le, majd jön három srác, akik tulajdonképpen beköltöznek a “fészerbe”. Ezáltal persze adott a rengeteg humoros szituáció, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy emlékezetes maradjon. A film sikere Reese-on múlt és sajnos nagyjából ennyi értékelhető volt benne. Azért érdemes ám megnéznetek, hiszen az eye candy faktor bőven megvolt a moziban.

Egyenesen át – 2017

A sztori négy rezidens orvosról szólt, akik felfedeztek egy lehetőséget arra, hogy a halál utáni világban utazhassanak. Ezek után újraélesztették egymást és természetesen viselhették a következményeket. Nina Dobrev első komolyabb alkotása volt a The Vampire Diaries-ból való kilépése után. Sajnos nem gratulálhatok neki, mert a tehetségét nem tudta kamatoztatni. Maga a történet szerintem elgondolkodtató és érdekes. Vajon hajlandó lenne bárki meghalni azért, hogy megtudja mi következik utána? Persze semmi sem garantálja a biztonságos visszatérést! Az egyedi történet miatt garantált a siker a többség számára.

Forever my girl – 2017

Nálunk még csak idén jelenik meg, ám az Államokban már megtekinthető a Heidi McLaughlin könyve alapján készült Örökké a csajom című film. Egy igazán szerethető kuckózós filmről van szó, amelynek főszerepében Alex Roe és Jessica Rothe áll. Sem a film, sem a színészek nem tettek szert nagy névre a premier kapcsán, ám én biztos állíthatom, hogy egy igazán nézős mozit kaptunk. A történet Liam és Josie szerelmi történetéről szól, amibe egy apróság is beleszól. Nem spoilereznék, így nem is nagyon tudnék róla konkrét leírást írni. Mind a könyvet, mind a filmet kivégeztem és nektek is azt ajánlom, hogy az irodalmi részével kezdjétek. Sokkal érhetőbb az alkotás, ha először elolvassátok és csak utána ültök le megnézni a filmet.

Jó filmezést a hétvégére! 

Forrás: https://cde.3.elcomercio.pe/
https://24.p3k.hu/
http://revorina.blogspot.hu/

 

Hozzászólások