EgészségÉletmódGasztroSport

Hasznos appok nőknek

Bár tény, hogy a férfiak is rendszeresen használják az okostelefonos applikációkat, de talán a nők számára sokkal nagyobb a választék. Ezzel kapcsolatban összegyűjtöttünk nektek pár érdekes és hasznos appot, amik jól jöhetnek a mindennapi élethez.

KOIN – Tervezd meg előre a heti költségvetésedet!

Manapság nagy részben a nők tervezik meg a mindennapi bevásárlásokat és az ehhez kapcsolódó költségvetést. Ehhez nagyon jó segítséget nyújt a KOIN, amelynél be tudjátok írni a várható kiadásokat, azt, hogy végül mennyit költöttetek egy-egy vásárlás alkalmával, de a törlesztőrészleteket, illetve a megtakarításokat is fel tudjátok vezetni. Nyilvántartja tehát a kiadásokat és bevételeket, ráadásul diagramok segítik az átláthatóságot.

Menstruációs naptár – Hogy mindig képben legyél

Tudom, hogy ez tabutémának számít, de szerintem sokat könnyíthet a nők életén egy telefonos menstrucáiós naptár, amely figyelmezetet, hogy hol tart a havi ciklusod. Emellett fel lehet vezetni az adott napi hangulatot, testömeget, tüneteket, mindezeket pedig diagramon ábrázolja a program. Emlékeztetőt tudunk beállítani, hogy értesítést kapjunk a következő menzesz kezdetéről, illetve ovulációról is.

Nosalty – Ha nem tudod, hogy mit főzz

Végre valahára a Nosalty is eljutott oda, hogy egy használható applikációt hozzon össze. Az online felülettel semmi gond, de telefonról azért sokkal egyszerűbb átböngészni a recepteket. Megmondom őszintén, hogy szerintem az alkalmazás mérföldekkel túlszárnyalja az online felületet. Könnyebb, egyszerűbb és átláthatóbb az egész. Imádom az itteni recepteket, a hasznos tanácsokat, kommenteket, mert ezekből lehet igazán felkészülni a hétvégi menüre.

DailyYoga – Sportkedvelőknek

Egyre többet alkalmazzunk a jógát a mindennapi sport szükségessége miatt. Erre is számos app van már a google play-ben, ám az egyik talán legjobb a sok közül a DailyYoga. Napi rendszerességgel tudjátok alkalmazni, így nem unjátok meg a gyakorlatokat. Kikapcsol, feltölt és megnyugtat. A közel 700 gyarkolat mellett pilatesezni, illetve meditálni is tudtok az alkalmazás segítségével. Az applikáció kiváló minőségű hangzást nyújt, ingyenes, amelyben időzítő és diavetítő funkció is van. Az alkalmazás háttérben is működik, ráadásul egy nagyon egyszerű kezelhető felülettel rendelkezik.

Tesco bevásárlás – Megkönnyíti a bevásárlást

Annak érdekében, hogy ne kelljen mindent hazacipelni, a Tesco létrehozta az online vásárlásos appját. Ez nagy segítség az egyedülálló hölgyeknek, vagy olyanoknak, akiknek a párja nem tud jelen lenni a tevékenység során. Az alkalmazásban kiválaszthatod, hogy miből és mennyit szeretnél otthon tartani. Bárhonnan, könnyen és rugalmasan el tudjátok intézni a mindennapos bevásárlást. Hetente 2500 akcióval várják a felhasználókat, ráadásul az első használat alkalmával 1500 Forintos kedvezményt is kapunk. Nem utolsó sorban, ki lehet választani a kiszállítási időintervallumot reggel 8 és este 10 óra között a hét minden napján.

Természetesen ide lehetne még sorolni számos online vásárlásos appot. A Zara, az AliExpress, a bonprix, a Rossmann, az Orsay, a Bershka, a H&M és még számos áruház él már ezzel a lehetőséggel.

Ti milyen alkalmazásokat használtok a mindennapok során? Melyek azok, amik szerintetek hasznosak lehetnek a hölgyeknek ezeken és az ezekhez hasonlóakon kívül?

http://www.ahmagazin.com/geek/4-ingyenes-alkalmazas-az-egyszerubb-mindennapokert/

Hozzászólások