Életmód

Három magyar kézműves termék, amit mindenképpen ki kell próbálnod

Szereted a hagyományokat? Szívesen szerzel be otthonra magyar kézműves termékeket webáruházból, legyen szó ehető, vagy éppen dekorációs darabról? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár különleges gyártmányt, amit mindenképpen ki kell próbálnod. Vásárolhatsz bonbont ajándékba, kerámia dísztárgyat magadnak, vagy akár szaloncukrot is karácsonyra. Nézzük, hogy mik közül válogathatsz!

1. Tipp: Ajándékcsomag

Talán a legjobb meglepetés egy születésnapos számára, esetleg karácsonyra, vagy egyéb nevesebb ünnepre egy kiváló minőségű darabokból álló ajándékcsomag. A magyar kézműves termékek webáruházában árkategóriánként válogathatsz a különböző változatok között. Négyezer forint alatt például kaphatsz mini pálinka és mártott tökmagot tartalmazó verziót, ami remek kiegészítője lehet egy partinak is. Az édeskés termékekből összeállított vörös áfonya drazsé, narancshéj drazsé, méz és pálinka kézműves csomag pedig akár hölgyek számára is kiváló darab lehet, amit mindenképpen ki kell próbálniuk.

A drágább árkategóriában pedig találhatóak összeállítások az alábbi termékekkel:

  • Tüzes: szilva pálinka, chili szósz, wasabis tökmag
  • Csupa barack: pálunka, bonbon, forró csoki
  • Csupa szilva: pálinka, sült tea, lekvár
  • Gyümölcs és csoki
  • Vilmoskörtés táska

2. Tipp: Bonbonok és csokoládék

Ki ne szseretné az édességet? A különleges magyar kézműves darabok között találhatsz alkoholos bonbont, drazsét, de még szaloncukrot is egyaránt. Előbbiből létezik vilmoskörte pálinkás változat, barack pálinkás desszert, de még Irsai Olivér borkrémmel töltött bonbon is lime zselével és belga fehér csokoládéval. Ezeket mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen nemcsak az ára kedvező, hanem az íze is egyedülálló.

Karácsonyra pedig nem árt beszerezni sós karamellás, zserbós, illetve vegyes alkoholos szaloncukrot. Ezeket az asztalra vagy a fára téve igazán különleges ünnepet varázsolhatsz az otthonodba.

3. Tipp: Kerámia termékek

Ami pedig a nem ehető dolgokat illeti, az internet telis-tele van különleges kézzel készült darabokkal. A kézi festésnek köszönhetően mindegyik termék különbözik egymástól, nincs két egyforma kivitel. Választhatsz az ajándéktárgyak, a bonbon tartók, a fakanál pihentetők, a müzlis tálak, de még a gyerek bögrék és a kalocsai porcelánok között egyaránt.

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a pöttyös bögrék, amikből létezik piros-fehér, fehér-piros, rózsaszín-fehér, kék-fehér, de még zöld fehér és tejeskávés kivitel is egyaránt. Nem csoda, hogy sokan vásárolnak egy ilyen különlegességet otthonukba, hiszen autentikus jellege miatt, szinte bármilyen stílusú konyhába beilleszthető.

Összegezve

Van pár különleges magyar kézműves termék, amit webáruházból is be lehet szerezni. Reméljük, hogy ebben a cikkben segítséget adtunk, hogy mi az, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod. Vásárolhatsz egyedi darabokat otthonodba, ajándékba, de még karácsonyra is egyaránt. Ne feledkezz meg a kézi bonbonbokról, a szaloncukrokról, illetve az egyedülálló ajándékcsomagokról sem.

Hozzászólások