Média

Hamarosan mozikban a Nap nap után, érkezik a filmes borító!

Március 22-én érkezik a mozikba a Nap nap után című young adult regény adaptációja. A könyv egyedi történetének és mély gondolatainak köszönhetően óriási sikernek örvendett az olvasók körében, így nem csoda, hogy hamarosan már a vásznon is megtekinthetjük!

A történet szerint a 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, és más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg? 

“A Nap nap után sok mindenről szól; milyen biztos pont nélkül élni, csak sodródni a világban ide-oda; milyen belegondolni, hogy csak árnyék vagy, és ha meghalsz, senki sem fog emlékezni rád, nem lesz temetésed, tényleg csak eltűnsz, és senki sem fogja tudni, hogy léteztél; milyen végre valaki állandót és maradandót találni, valakit, aki vár rád, és milyen aztán elengedni; milyen reménykedni, és aztán csalódni. Szörnyűnek hangzik, abszurdnak, lehetetlennek, és még belegondolni is fájdalmas, hogy “A”-nak mindezt át kellett élnie.”

-részlet a Nap nap után című regényről szóló cikkünkből

 

A Nap nap után c. film David Levithan azonos című bestsellere alapján készült, amely  a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.

 

A film mellett érkezik az új, filmes borító is! A korábbi külső inkább az elveszettséget sugallta, ami bár szintén fontos eleme a történetnek, mégsem keltett akkora szimpátiát az olvasóban. Az újabb verzió egy letisztult, illetve élénkebb és romantikusabb hatást kelt. Sokkal barátságosabb lett, meg kell hagyni!

Ha még nem olvastad a könyvet, az alábbi linken tudod előrendelni. A Maxim Könyvkiadó most 30% kedvezményt biztosít, ideje lecsapni rá!

Vajon a film is annyira jól sikerült, mint a könyv? Ezt csak március 22-én tudjuk meg, de a magyar szinkronos előzetest már most is megnézheted.

A magával ragadó történetbe itt tudtok beleolvasni.

http://www.ahmagazin.com/media/marciusi-film-es-mozihirek/

 

Hozzászólások