Könyvek

Hamarosan itt A fény, amit elvesztettünk szerzőjének új könyve!

Márciusban érkezik Jill Santopolo, A fény, amit elvesztettünk című New York Times bestseller szerzőjének újabb regénye magyarul, a Minden, ami utána jött!

Jill Santopolo kötete, a Minden, ami utána jött egy felkavaró történet a való életről. Arról, hogy merünk-e önmagunk lenni akár annak árán, hogy feladjuk a kényelmes, kiszámítható és nyugodt életünket. Főszereplője egy fiatal pszichoterapeuta, aki boldog és kiegyensúlyozott életet él, férjével pedig már gyermeket terveznek. Ám az olykor szörnyű sors úgy hozza, hogy megtalálja rég elvesztett szenvedélyét és összetalálkozik egykori szerelmével. Majd Emily döntés elé kényszerül. Merjen önmaga lenni és feladja mindazt, amit eddig elért? Kit választ, a férjét vagy régi szerelmét?

A kötet 2023. március 2-án kerül a boltok polcaira Gömöri Péter fordításában.

Jill Santopolo – Minden, ami utána jött

A ​fény, amit elvesztettünk című New York Times bestseller szerzőjétől

Két szerelem. Két választás. Egy esély, hogy kövesse az álmait.

Emilyvel sok minden történt, amióta tizenöt évvel ezelőtt elvesztette két nagy szenvedélyét: a zenélést és szerelmét, Robot. Most pszichológus egy New York-i egyetemen, olyan válságba került diákoknak segít, mint amilyen annak idején ő maga volt. A férje, Ezra orvos, nagyon szereti Emilyt, szépen élnek. Boldogok. Remélik, hogy hamarosan gyerekük születik. De amikor egy tragikus eset túl élénken idézi fel Emily számára a múltat, és olyan múltbeli eseményeket, amelyekről remélte, már soha többé nem kerülnek felszínre, a nő tökéletes élete hirtelen a feje tetejére áll. Aztán Emily hall egy dalt a rádióban – a dal egy nőről szól, aki faképnél hagyta az énekest. A dallam és a hang is kísértetiesen ismerős. Lehetséges volna?

Emily két régi szenvedélye dübörögve tér vissza. Muszáj feltennie magának a kérdést: ki is ő valójában? És kihez fűzi sorsszerű szerelem?

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?