Filmek

Hamarosan érkezik Channing Tatum legújabb filmje

2022. február 24-én érkezik a mozikba Channing Tatum legújabb filmje a Katonadolog, ami egy szórakoztató vígjátéknak ígérkezik a Magic Mike alkotóitól. Meglepő módon ezúttal nem vetkőzni fog, hanem egy kutya mellett kapott főszerepet.

Briggs egy hedonista exkatona, akinek hiányzik korábbi akciódús élete. Egy napon azonban nem mindennapi feladatot kap, ugyanis el kell juttatni Lulu nevű belga juhászkutyát közös barátjuk temetésére. Alapjáraton egyszerűnek tűnik a dolog, ugyanakkor az egészet megnehezíti az, hogy Lulu nem kimondottan barátságos Briggsel, így Csendes-óceán parti autókázás egyszerre lesz érzelemdús és szórakoztató, hiszen a kutya számtalan komikus és veszélyes helyzetbe sodorja a férfit.

A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre, a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére – aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?