FilmekHírekMédia

Hamarosan érkezik a Neveletlen hercegnő harmadik része

Úgy tűnik, hogy a film kedvelői örülhetnek, hamarosan ugyanis ismét láthatjuk a kissé bolondos, szeleburdi hercegnőnket!

Meg Cabot regényén alapuló Neveletlen hercegnő (The Princess Diaries) nagy népszerűségnek örvendett az első rész megjelenése óta, amikor megismerhettük Mia Thermopolist és családját, ezzel együtt pedig azt, hogyan lesz egy átlagos lányból Genovia hercegnője. Nos, nemrégiben Anne Hathaway – aki a főszereplőt alakítja -, a Watch What Happens Live című műsorban bejelentette hogy elkészült a forgatókönyv és a hercegnő nagymamáját alakító Julie Andrews-al készek arra, hogy folytassák a filmet. Vélhetően kiderül majd, hogy mi történt Miával, miután lefújta érdekházasságát és szerelembe esett Nicholasszal (Chris Pine).

A filmeket egyébként Garry Marshall rendezte, aki 2016 nyarán halt meg. Halála előtt néhány hónappal beszélt arról, hogy szeretne készíteni egy harmadik részt a hercegnő életéről, de sajnos ez akkor elmaradt. Julie Andrews nemrégiben elmondta, hogy a legújabb résszel emléket szeretnének állítani a rendezőnek, és az egyik oka annak, hogy szeretnék elkészíteni Anne-el a filmet. Nem sok információ látott eddig napvilágot, de Chris Pine is sejtelmesen beszélt a harmadik részben való részvételéről, de reméljük visszatér majd ő is Nicholasként. Mia legjobb barátnőjét, Lily-t is biztosan láthatjuk, hiszen az őt megformáló Heather Matarazzo színésznő még 2016-ban nyilatkozta, hogy határozattan  érdekli a folytatás és örömmel játszaná ismét Lily-t.

Neveletlen hercegnő első része 2001-ben jelent meg, azóta Anne karrierje is felfelé ível, jelenleg a Vihar előtt című filmben láthatjuk őt!

Ti szerettétek a filmeket? 

Hozzászólások