Könyvek

Hamarosan érkezik A.K. Larkwood debütáló epikus fantasy regénye!

Hamarosan érkezik az Agave Kiadó legújabb orkos-kalandos fantasy regénye, A Kimondatlan Név! A.K. Larkwood debütáló kötete epikus fantasy a javából, amit olyan nagy nevek dicsérnek, mint például Jenn Lyons vagy éppen Alix E. Harrow, a Tízezer ajtó szerzője. Ezek után talán nem meglepő, hogy a megjelenés után Larkwoodot jelölték a legjobb elsőkötetes szerzőnek járó Astounding-díjra.

Részletgazdag és lebilincselő történet, zseniális főhajtás olyan nagyságok előtt, mint Ursula K. Le Guin és Diana Wynne Jones. – Jenn Lyons, a Királyok Veszte szerzője

A kötet március 17-én érkezik majd a boltok polcaira Tamás Gábor fordításában.

A. K. Larkwood – A ​Kimondatlan Név (Kígyókapuk 1.)

Kszorvejt az ősi mágia egyik szektája nevelte. Mindig is tudta, hogy a tizennegyedik születésnapján felmászik majd a hegyre, belép a szentélybe, és az istenük, a Kimondatlan áldozata lesz. Ám a halála napján felkeresi egy nagy hatalmú varázsló, és lehetőséget kínál neki: fordítson hátat a végzetének, hogy tolvajjá, kémmé és orgyilkossá váljon – a varázsló hű fegyverévé. A lány sosem akart értelmetlen halált halni, ezért elfogadja az ajánlatot.

Kezdetben segít megdönteni egy ország vezetését és visszaadni a varázslónak a hatalmát, aztán a megbízásából kutatni kezd egy ereklye után, amely számos világot képes lenne megváltoztatni.

Eljön azonban a nap, amitől Kszorvej mindvégig rettegett. Szembetalálkozik régi szektájával, amelynek tagjai ugyanazt a mágikus tárgyat keresik. Kszorverjnek el kell számolnia a múltjával, ráadásul szembesül a ténnyel, hogy az istenek nem felejtenek, és idővel minden adósságot meg kell fizetni…

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?