FilmekMédia

Ha nem tudod, mire ülj be – nyári filmpremierek

A mozikedvelők számára az idei nyári filmszezon sok ígéretes címmel érkezik. Májusban már láthattuk a Deadpool 2-t, illetve a Bosszúállók:Végtelen háborút, de még augusztusig sok premier van hátra, amiről érdemes beszélni. Ma összegyűjtöttünk nektek párat a legizgalmasabb filmpremierekből, hogy legyen mit néznetek a nyáron! 

A Hangya és a Darázs

Július 5-én érkezik a Marvel újabb szuperhős mozija, amiben a 2015-ben bemutatott Hangya kalandjait követhetjük majd. Főhősünk ezúttal egy társra is szert tesz, a Darázsra, ami sok megható, illetve komikus pillanatot fog szülni a kétórás mozi során. A Hangyát továbbra is Paul Rudd, míg újdonsült társát Michelle Pfeiffer fogja alakítani. Vajon a szuperpáros ugyanolyan  kasszasiker lesz, mint a Bosszúállók?

Mission: Impossible – Utóhatás

Tom Cruise  augusztus másodikán tér vissza a mozikba a Mission: Impossible új részében. A már korábban megszokott akcióval érkezik hozzánk a széria, a folytatásban a főhős, Ethan Hunt és az IMF csapat együtt futnak versenyt az idővel, hogy elkerüljék a katasztrófát. Az akciófilm rendezését továbbra is Christopher McQuarrie-nek köszönhetjük. Az Utóhatás meg ugyan még meg sem jelent, de a széria folytatását már meg is erősítették.

Slender Man – Az ismeretlen rém

Augusztus 23-án újabb vérfagyasztó horrort nézhetünk meg a mozikban. A rémisztő legendákból már ismert Slender Man-t hozza el nekünk Sylvain White. Gyerekek tűnnek el, vagy éppen követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat az arc nélküli rém hatására. Kíváncsian várjuk, mit tudnak majd kihozni a hosszúkarú szörny legendájából, hiszen a film csak 16-os korhatárt kapott. Lehet, hogy nem is lesz annyira hátborzongató?

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Már tíz éve, hogy bemutatták a nagy sikerű Mamma Mia! musicalt.  A folytatásban össze-vissza ugrálunk majd az időben, megismerjük a karakterek fiatalabb énjét, illetve azoknak kapcsolatait. Július 19-én térünk majd vissza a görög szigetre, ahol újabb fülbemászó dalokkal folytathatjuk a kalandot.

Hihetetlen család 2.

A Hihetetlen család folytatásának hírét hatalmas rajongással fogadta a nézőközönség. Az első részt már több, mint 10 éve láthattuk, de idén július 19-én folytathatjuk a szuperkalandot. Kíváncsian várjuk a második részt, reméljük, hogy nem fog csalódást okozni az előző részhez képest. Lehet, hogy csak a nosztalgia szépíti meg a Hihetetlen család emlékeit? Európában még nem megtekinthető, de amerikában óriási kasszasikerrel nyitott a közkedvelt animációs film folytatása.

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

A nagysikerű szörnycsapat is visszatér a nyáron. Július 12-én elkísérhetjük őket a Drakulának szervezett meglepetésvakációra, ahol a vámpír megismerkedik egy furcsa hölggyel, Erickával. Akkor még csak nem is sejti, hogy nem érdemes megkörnyékeznie őt…

 

Hozzászólások