Gasztroajánló – Johnny’s Bistro

A napokban szerencsénk volt ellátogatni a Johnny’s Bistro diósdi éttermébe. Olvastunk róla hideget, meleget, de most nézzük, hogy milyenek voltak a mi tapasztalatink!

Elsősorban a hely kinézete szembetűnő. Maga a hely sajnos nem túl nagy, mi is nagy szerencsével jártunk, hogy az utolsó üres asztalnál foglaltunk helyet. Az étterem tematikája, nevéből is látszik, hogy laza, amerikai stílusú. A belső részen nagyon klaszul ki van alakítva, bár  egy kicsit zsúfolt a tér. Mi a teraszon ültünk, ott az asztalok voltak különlegesek. Egy üveglap volt rajtuk, ami alatt a látogatók üzeneteit olvashattuk. Képek, buszbérletek, más országokból származó pénzérmék is megtalálhatóak voltak ott.

Elsősorban az étterem Facebook oldalán látható, étvágygerjesztő képek miatt választottuk a Johnny’s Bistro-t. A különleges shake-ek keltették fel a figyelmünket, ezért ezzel a céllal  mentünk el oda. Mindannyian rendeltünk,  kértünk egy tál krumplit is. Nem kellett sokat várni, rövidesen kihozták a díszített italokat. Babapiskótával, ostyával, különböző cukorkákkal dobták fel őket. Senkinek nem ajánlom aki épp diétázik, ugyanis hatalmas cukor és kalóriabomba, de emelett isteniek, és nagyon eltelítik az embert.

Az étlap nagyon színes, hamburgerek, hot-dogok, saláták, mexikói jellegű ételek is kaphatók. Mi mindenképp visszamegyünk még egy burgerezésre, és az amerikai palacsintákat sem hagyjuk ki legközelebb. A látogatók véleménye szerint az ételek kifogástalanok, csupán a laza kiszolgálást nehezményezték, de nekünk nem akadt gondunk a pincérekkel.

Ár-érték arányban elfogadhatónak tartom, mivel az árak az óriási adagoknak felelnek meg. Ahhoz képest, hogy alig tudtuk elfogyasztani, amit kaptunk, szerintem nem volt drága az ott étkezés. A nagyobb, fél literes shake-k 1200 forint korul mozognak. Gyenge gyomrúaknak nem ajánlott!

 

A képeket a szerző készítette.

Hozzászólások