Sorozatok

Gabriela Spanic legismertebb sorozatai

Gabriela Spanic 1973-ban született Ortiz-ban, Venezuela egyik városában. Színész és énekesnőként is ismerős lehet a rajongók számára. Van egy ikertestvére, Daniela, egy fiatalabb húga, Patricia és egy öccse, Antonio. Félig horvát származású is, hiszen édesapja, Casimiro Spanic ott született, de végül Venezuelába költözött. Mindig is színésznő szeretett volna lenni és a karrierje egy szépségkirálynő versenynek köszönhető, hiszen után modellként teljesíthetett majd felkérték egy-egy színészi szerepre is. A legnagyobb sikert pedig a Paula és Paulina című telenovella hozta számára, amiből nemrég készült egy reboot, amiről korábban már írtunk. 2016-ban kiadta első könyvét is, továbbá énekesként is remekül helyt állt. Jelenleg pedig itt van Magyarországon, ugyanis a Dancing with the Stars című táncos televíziós vetélkedőben fog versenyzőként részt venni.

Most pedig bemutatjuk nektek a színésznő legismertebb szerepeit:

1.Paula és Paulina

Az első legyen a fentebb említett, 1998-ban műsorra tűzött Paula és Paulina, aminek az eredeti címe La usurpadora volt. Ebben a sorozatban Gabriela egy olyan ikertestvérpárt alakít, akik nem tudnak egymásról. Az egyik iker nagyon jószívű, akit Paulinának hívnak, míg a másik viszont önimádó és kissé gonosz, ő pedig Paola. Paola rátalál a testvérére és rákényszeríti, hogy vegye át a helyét egy rövid ideig a családban, ahol lakik, hogy ő élvezhesse az életet. Mellette fontos szerepet játszott a híres és akkoriban még nagyon jóképű Fernando Colunga is, akivel rengeteg más telenovellában (Amit a szív diktál, A csábítás földjén/Riválisok, Esperanza) is találkozhattunk.

Ez az a sorozat, ami nagyon nagy sikert aratott a hazájában és nálunk is, emellett pedig 120 másik országban szintén leadták, valamint 25 nyelvre fordították le.

2. A csábítás földjén

Szintén Fernando Colunga mellett vállalt szerepet Gabriela, amikor elfogadta A csábítás földjén főszerepét. Ekkor már megszületett kisfia és nem szándékozott visszamenni egy ideig, de mivel sokat köszönhetett a csatornának, elvállalta a szerepet. A sorozat egy Valentina nevű gyönyörű, életvidám és fülig szerelmes nőről szól, akinek fenekestül felfordul az élete, amikor vőlegénye az esküvő napján faképnél hagyja. Ezek után Valentina más nővé válik és elköltözik addigi otthonából, hogy új életet kezdjen egy kis faluban a családi birtokán, amit a szülei hagytak rá. Magabiztos nőként robban be és próbálja felvirágoztatni a birtokot, ahol végül nagy meglepetések várnak rá.

A csábítás földjén című sorozatot főműsoridőben sugározták Mexikóban és végül meg is lett az eredménye, ugyanis a legnézettebb telenovellává vált. 2011-ben megkapta a legjobb szappanopera címet is.

3. Második esély

Ez pedig egy spanyol nyelvű telenovella, amelyet az NBC Universal tulajdonosa a Telemundo készített. Az eredeti címe a Tierra de Pasiones és összesen 172 epizódból áll. 2006. február 20-tól sugározták külföldön, míg Magyarországon az RTL-en indult útjának 2009. május 12-től, vágott verzióban. A sorozat története szerint Valeria San Román életét követhetjük nyomon, aki egy gyönyörű nő, erős karakter, de állandó küzdelemben él apjával, José María “Don Chema”-val. Don Chema egy tekintélyes földbirtokos és a régió legfontosabb szőlőültetvényeinek tulajdonosa. Azért vannak rosszban, mert a múltban Don Chema megtiltotta, hogy Valeria és szerelme, Pablo Gonzales együtt maradjanak. Továbbá született egy közös gyermekük is, Belinda, aki végül úgy nőtt fel, mintha testvérek lennének Valeriával és Don Chema lenne az édesapja. Róluk és természetesen rengeteg mellékszereplőről szól ez a sorozat, amiben a telenovellákhoz hasonlóan találkozhatunk ármánnyal, szerelemmel, szakítással és összeesküvésekkel.

A sorozat főcímdalát Alberto Slezynger és Pablo Cáceres írta és Gabriela Spanic adta elő, továbbá többször is elhangzik a „Necesito tu tierra” című szám is, melyet Gabriela Spanic írt és szintén ő énekli.

Nektek melyik a kedvenc sorozatotok tőle? Várjátok már, hogy megmutassa a tánctudását a TV2 műsorában a Dancing with the Stars-ban?

Hozzászólások