Könyvek

Friss, magyar fantasy érkezett a Fumax Kiadónál!

Véget ért 94. Ünnepi Könyvhét, melynek keretében a hazai kiadók számos újdonsággal és érdekes programmal kedveskedtek nekünk. Így tett a Fumax Kiadó is, aki több friss, új megjelenés között elhozta nekünk Benyák Zoltán Egy különös tavasz emlékezete című kötetét is.

A történet 1999-ben, egy Paradiso nevű, szigeten fekvő, eldugott kisvárosban játszódik, ahol a békés hétköznapokat azonban rövidesen megzavarja pár váratlan látogató érkezése. A fennálló csendet négy motoros töri meg és más rejtélyes alakok is csatlakoznak hozzájuk. Egy nyomozó, pestisálarcos Doktor, egy természetfeletti képességekkel megáldott, fiatal nő és egy vén boszorkány, aki minden erejével egy fiatal lány megmentésén fáradozik.

Egymást követik a rejtélyes bűncselekmények, amiknek elszenvedői természetesen a mit sem sejtő, halandó emberek lesznek. Az ezredforduló pedig megállíthatatlanul közeledik.

Benyák Zoltán legújabb fantasy-regényében a mágia a valósággal keveredik és sokaknál az utolsó pillanatig kérdéses, hogy melyik oldalon is állnak valójában.

Mi már nagyon izgatottan várjuk, hogy olvashassuk a regényt, amelyet már a boltokban vagy a webáruházukon keresztül már be is szerezhetünk!

Benyák Zoltán – Egy különös tavasz emlékezete (Requiem 1.)

Létezik egy eldugott, paradicsomi sziget, rajta egy festői szépségű város. Paradiso különleges hely: csak egyetlen híd köti össze a világgal, így békéjét már hosszú ideje nem zavarta meg semmi.

Most azonban egyre több különös jelenség borzolja az ott lakók kedélyét. Az álmos kisváros csendjét négy vad motoros veri fel, miközben rejtélyes alakok formálják a sziget sorsát: az éj leple alatt nyomozó, pestisálarcos Doktor, egy misztikus képességekkel megáldott, fiatal nő és egy vén boszorkány, aki bizarr praktikáival igyekszik megmenteni egy bajba jutott lány életét. A rejtélyes bűncselekmények hálójában pedig hétköznapi emberek vergődnek, mit sem sejtve a közelgő végzetről.

1999-et írunk, küszöbön az új évezred. De Paradiso vajon készen áll rá?

Benyák Zoltán története az ezredforduló nagy eposza. Élő, lélegző szereplők és páratlan események krónikája, titkok, szövevényes kapcsolatok útvesztgje bontakozik ki a szemünk előtt, pedig még épp csak megkezdtük a hosszú utazást.

Hozzászólások