Filmek, amiket nagyon várunk 2017-ben

1.) Star Wars – The last Jedi

A sorozat 8. része december közepén kerül bemutatásra. Bár a rajongótábor egy része azon a véleményen van, hogy az eredeti Star Wars filmeken túl nem is érdemes nézni ezeket a mozikat, szerintünk mindenképpen érdemes esélyt adni nekik.

Rendező: Rian Johnson

Megjelenés: 2017.12.14.

2.) A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai utolsó része óta már 6 év telt el, ugyanis a Világ végén című 4.rész 2011-ben jelent meg. A rajongók számára nem kis kihívás lehetett ennyit várni, de ebben a hónapban végre megtekinthetik a Salazar bosszúja néven futó, várva-várt 5.részt.

Rendező: Joachim Rønning, Espen Sandberg

Megjelenés: 2017.05.25.

3.) Justice Leauge

Az Igazság Ligája szintén év végén fog megjelenni, a DC Comics újabb alkotásaként. Talán furcsa lesz Batman-t csapatban harcolni látni, de a többi közkedvelt szuperhősért biztosan megéri ide is jegyet váltani. Jobb, ha nem nagy üdítőt kértek, a DC filmek sosem rövidebbek 2 óránál…

Rendező: Zack Snyder

Megjelenés: 2017.11.16.

4.) Spider Man – Homecoming

A Marvel új pókemberének első, az eddigi Pókember filmektől különálló mozija érkezik 2017-ben. Sokaknak nem tetszik ez az új, gyerekesnek mondható karakter, de akár még az is lehet, hogy egy különleges, érzelmesebb oldalát ismerhetjük meg az őt felkaroló Starknak. ( Iron Man). Megoszlanak a vélemények, de egy esélyt biztosan megérdemel.

Rendező: Jon Watts

Megjelenés: 2017.07.07.

5.) Wonder Woman

A Csodanő első önálló élőszereplős filmje érkezik a mozikba nyáron. Az Igazság Ligájának egyetlen női tagjának karakterébe tekinthetünk most mélyebb betekintést különálló mozifilmjével. Közel három órásra tervezik, ami a DC-től nem újdonság, de ha jól sikerült , akkor ennyi idő alatt jól be tudják majd mutatni a Csodanőt.

Rendező: Patty Jenkins

Megjenés:  2017.06.02.

6.) Thor – Ragnarok

A 2011-es Thor című film harmadik része hozhatja még lázba a Marvel rajongóit. Bár Thor megszabadult ikonikus, hosszú hajától, elvileg erre szintén kapunk majd magyarázatot a film során. Főleg a női nézőket foglalkoztatja ez a kérdés, de mindenesetre érdekes.

Rendező: Taika Waititi

Megjelenés: 2017.10.25.

forrás
forrás
forrás

Hozzászólások