Filmek

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 márciusi filmpremierek

Ugye készen állsz arra, hogy megtudd mivel találkozhatsz a márciusi filmpremierek közt? Köszöntsük a tavaszt jobbnál jobb újdonsággal és folytatással a mozik vásznain, valamint a Netflix filmjeit se felejtsük el, hiszen érdekes alkotásokkal találkozhatunk a streaming szolgáltatónál.

Március 3.

Kezdjük a márciusi felhozatalt rögtön az egyik várva várt DC képregényfeldolgozással, ugyanis a Batman harmadikán startolt a mozik vásznain. Korábbi cikkünkben már olvashattatok róla, hogy milyen újdonságokkal találkozhatunk ebben az újra gondolt Denevérember történetben. Azt el kell árulnunk, hogy kellőképpen felkeltette mindenki figyelmét a Robert Pattinson által alakított Bruce Wayne. Először nagyon rossz visszhangja volt, azonban a látottak alapján a legtöbb embert meglepte a 2021-es Batman, az az átformált világ, amiben ismét feltűnik a Denevérember. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy adjatok egy esélyt ennek az újabb feldolgozásnak.

A Netflixnél a The Weekend Away című filmet ajánljuk az olvasóinknak, ugyanis az egykori Gossip Girl csajszija, Leighton Meester játssza a főszerepet ebben a drámai krimiben. A történetet Sarah Alderson azonos című regénye adta, amiben két barátnő, Kate és Beth (a könyvben Orla) utazásába csöppenünk bele. Minden tökéletes mindaddig, amíg egy reggel Beth a barátnője eltűnésére nem ébred. Mivel az előző éjszaka homályosan van meg és a rendőrség sem tud segíteni, keresésbe kezd, de nem várt titkokat tár fel. Egy kissé ismerős a sztori, rengeteg ilyen filmet láthattunk már, de azért kíváncsian várjuk majd, hogyan alakít Leighton és a Batwomanből ismertté vált Christina Wolfe.

Március 10.

Március 10-én érkezik a Pixar és a Disney közös filmje a mozik vásznaira. Ez egy nagyon aranyos mese, ami a Pirula panda magyar címet kapta. Ebben a történetben a magabiztos, nyűgös és különc 13 éves Mei Leet ismerhetjük meg, aki az anyja kötelességtudó lánya és a kamaszkori káosz közötti időszakot éli. Túlságosan védelmező édesanyja, Ming mindig a gyermeke mellett akar lenni – ez pedig nagyon kellemetlen a tinédzser számára. És mintha nem lenne elég az érdeklődési körének, kapcsolatainak és testének változása, valahányszor túlságosan izgatott lesz (ami MINDIG előfordul), vörös óriáspandává “puffad”. Szerintünk nagyon érdekes és egyben aranyos a sztorija, kicsiknek-nagyoknak biztos, hogy elnyeri majd a tetszését. Ki ne szeretné a pandákat?

Március 11.

Március 11-én végre láthatjuk a Netflix kínálatában a The Adam Project című filmet, ami a Free Guy rendezőjének és producerének a legújabb alkotása. A történet szerint a 13 éves Adam Reed (Walker Scobell), aki még mindig gyászolja apja egy évvel korábbi hirtelen halálát, egy éjszaka bemegy a garázsába, és egy sebesült pilótát talál ott rejtőzködni. Ez a titokzatos pilóta a jövőbeli énje, akit Ryan Reynolds alakít. Mindent kockára tett, hogy az időben visszajöjjön egy titkos küldetésre. A fiatal és felnőtt Adamnek együtt kell kalandozniuk, hogy megtalálják apjukat, helyreállítsák a dolgokat, és megmentsék a világot. A küldetés kihívását tovább növeli, hogy a két Adam rájön, hogy nem nagyon szeretik egymást, és ha meg akarják menteni a világot, először ki kell találniuk, hogyan oldják meg ezt a problémát. További főszereplők közt Jennifer Garner, Zoe Saldana és Mark Ruffalo lesz látható.

Március 12.

Március 12-én hozzánk is elérkezik a BTS – Permission to Dance on Stage – Seoul LIVE dokumentumfilmje, amit minden ARMY tűkön ülve vár. Ez egy olyan előadás lesz, ami élőben hozza a mozinézők elé a közös zenélés és a színpadi tánc örömét. Ebben a showban a srácok felidézik elképesztő karrierjük legnagyobb slágereiket, és legemlékezetesebb színpadi előadásaikat. Ki ne hagyjátok a ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING’ bulit, ha látni szeretnétek a srácokat a legjobb formájukban. Az előadást kizárólag egyetlen napon élőben, március 12-én nézhetik meg a rajongók és emiatt a BTS egy üzenetet is küldött az ARMY-knak. Ki várja a legjobban?

Március 18.

Az utolsó Netflix film, amit ajánlunk a Windfall, amiben a főszereplők közt feltűnik majd a gyönyörű Lily Collins színésznő, valamint Jesse Plemons, Jason Segel és Omar Leyva. A Hitchcocki thriller története szerint egy férfi betör egy műszaki milliárdos üres nyaralójába, de amikor az arrogáns mogul és felesége megérkezik az utolsó pillanatban kiruccanni, rosszra fordulnak a dolgok.

Március 24.

A márciusi filmpremier felhozatala úgy tűnik még egy remek kis mesével kecsegtet, ugyanis érkeznek A rosszfiúk. A film Aaron Blabey bestseller sorozata alapján készült, amelyből 8.2 millió példányt adtak el világszerte. A történet szerint öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – hosszú csínytevések, rablások után úgy gondolják jó útra kell térniük. Tehát végeznek a rosszfiús imázsukkal. Hogy ez hogyan sikerül nekik? Lassan és elég nehezen térnek a helyes ösvényre. Az öt jó útra tért bűnöző szinkronhangjai Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos, Marc Maron, valamint Craig Robinson lesznek.

Ez lett volna a márciusi filmpremierek felhozatala. Ti melyik film miatt látogatjátok meg a mozit, illetve a Netflix újdonságai közt van olyan, amit mindenképpen megnéztek a platform oldalán?

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 februári filmpremierek

Hozzászólások