Februári Könyvmolyképzős hírek – Könyvmoly hírek

A moly.hu köztudottan olyan oldal, ahol számtalan információt megtalálhatsz a regényekről, legyen az megjelenés, fülszöveg, könyvborító, stb. Mi viszont most azt gyűjtöttük nektek össze, hogy mik voltak azok a hírek, amikről a Könyvmolyképző Kiadó ilyen vagy olyan módon tájékoztatott minket!

Susan Dennard Witchlands sorozatáról kérdezte az egyik olvasó a kiadót, aki csak sejtelmesen annyit mondott, már régóta rajta van a szemük a sorozaton. Lehet, hogy ez azt jelenti, idén már olvashatjuk?

Jus Accardo sorozata a Denazen igen híres lett az előző években. A Touch, Untouched, Toxic és a Tremble után úgy tűnik, megjelent egy kiegészítő kötet, a 2,5 részként, ám a Könyvmolyképző nyilatkozata szerint egyenlőre nem várható náluk a magyar megjelenés.

Elfogyott Rupi Kaur Tej és méz című regénye! Akik be szeretnék szerezni a regényt azoknak viszont jó hírünk van, ugyanis tervezik az újranyomását. Dátumról sajnos még nem tudunk nyilatkozni, de már ez is nagyszerű hír!

Marissa Meyer Scarlet című könyve, a Holdbéli krónikák második része is hamarosan megjelenik! Igaz, most februárban már valószínűleg nem lesz előrendelhető, mivel a nyomdába még nem került be, de reméljük ami késik, nem múlik. A kiadó nyilatkozata szerint az év első felében várható, míg a harmadik rész már csak 2020-ban lesz elérhető.

K. L. Slater – Bízz bennem!

2019 végén érkezik magyarul Elle Kennedy-től a The Chase! Az Off-Campus sikerszerzőjének legújabb sorozatának már a második részéről is kaptunk hírt, ugyanis a The Risk is érkezni fog, legkorábban szintén 2020-ban. Már most izgatottan várjuk!

Rick Riordan Magnus Chase könyvsorozatáról is érdeklődtek a moly.hu-n, a kiadó viszont erre nem tudott pontost választ adni. Arról azonban biztosították az olvasókat, hogy idén is várható könyv a szerzőtől.

Aki Samantha Young Mély víz című kötete után áhitozik, annak jó hírünk van! Várhatóan az is érkezik idén, akárcsak Jessica Parktól a Lélegezz velem!

Érkezik végre az Éjféli bál sorozat második része! A kiadó bár az előző évre ígérte, sajnos megcsúsztak vele, ám most biztosítottak minket, hogy Jessica Day George legújabb regénye, az Üveghercegnő idén már kapható lesz!

Szintén idén érkezik Kresley Cole-tól a Végtelen lovag, ami Az Arkánum Krónikák sorozat második része. Legalább is akkor, ha mindennel időben végeznek. Mi szurkolunk!

Colleen Hoover – Ugly Love

A sok jó hír után egy rosszat is közölnünk kell, K. Bromberg Crashed című regényéről ugyanis a Könyvmolyképző nem tudott nyilatkozni. Reméljük azért hamarosan érkezik a sorozat folytatása!

Jay Kristoff-tól is érkezni fog könyv! Igaz, címet még nem tudott mondani a kiadó, de A lótusz háborúját imádtuk, így figyelni fogjuk a híreket. Illetve függőben van Amie Kaufmannal közös regénye, az  Illuminae, de arról azt írták, még nem született róla döntés.

Több sorozat folytatásáról szintén nem született még semmi, ilyen Renée Carlino regénye a Te édes, J. M. Darhower-től a Mindörökké és Rebecca Yarros a Tiéd vagyok.

Colleen Hoover és Tarryn Fisher megöli az idegeinket!

Tarryn Fisher regényeit viszont imádjuk, így nagyon örültünk neki, mikor a kiadó írta, hogy a Folsom című kötetre végre kötöttek szerződést, így ha nem is idén, de valamikor azt is olvashatjuk magyarul!

Szintén biztos örültök ha azt is eláruljuk, a kiadó megemlítette azt is, hogy Rachel Van Dykentől is érkezik kötet, ami nem más, mint A csábítás szabályai folytatása! Az Elite sorozatára viszont még nem szerződtek.

Jeaniene Frost sorozatának hatodik része is jön idén! A Cat és Bones sokak kedvence lett, így nem kis boldogság a rajongóknak, viszont a Könyvmolyképző több infót nem oszthatott meg az olvasókkal, így az, hogy az Együtt a sírban mikor lesz pontosan kapható.

Nyolc részes minisorozatot rendelt be a Netflix

Illetve szintén érkeznek még az alábbi könyvek folytatásai, pontosan viszont még nem tudjuk melyik idén, vagy pedig jövőre: Lisa De Jong: Amikor esik… (Eső), Julie Kagawa: A halhatatlanság szabályai (Éden-trilógia), Beth Flynn: Kilenc perc (Kilenc perc), Dot Hutchison: Pillangók kertje (A pillangók kertje), T. M. Frazier: King (King), Ker Dukey és K. Webster: Ellopott babácskák (Csinos játékbabák), Jaymin Eve és Leia Stone: Ash – Parázs (Kaptár-trilógia).

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?