Filmek

Februárban érkezik a Marry Me című film

Jennifer Lopez az énekesi pálya mellett, a színészetben is otthon van, hiszen már számtalan moziban lehetett őt látni. Legutóbb A Wall Street pillangóiban illetve az Álommelóban szerepelt, most pedig egy új filmben kapott főszerepet. A Marry Me február közepére várható, amelyben feltűnik az énekesnő mellett Maluma és Owen Wilson is. 

Várhatóan Valentin-nap körül érkezik a Marry Me, amely Bobby Crosby képregényén alapul. A rendezői székbe Kat Coiro ült, aki a Halott vagy és a Modern család című sorozatokban is dolgozott, míg az írók között megtalálható , akinek neve a Macskanő című filmhez is köthető.

J.Lo egy szupersztárt alakít 

A képregény alapján, a Marry Me egy sztárvilágot mutat be, ahol Kat Valdez egy sikeres énekesnő, szerelme pedig az új menő szupersztár Bastian (Maluma). Közös daluk, a Marry Me a slágerlisták élén szerepel, minden tökéletes körülöttük. Közelgő esküvőjüket nagy szenzációnak szánják, hiszen a rajongók előtt szeretnének egybekelni és több platformon élőben lehet majd követni.
Az ominózus koncert előtt Kat megtudja, hogy Bastian megcsalta őt, s szertefoszlik benne minden, amiben hitt. A sorok között megpillant egy elvált, gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet, akit a lánya rángatott el az eseményre. Kat a színpadra hívja és úgy dönt, hozzámegy az ismeretlen férfihoz. A két különböző világból érkezett ember egyszer csak elkezdi jobban megismerni egymást, miközben többen azon mesterkednek, hogyan válasszák szét őket.

Maluma eredeti dalai is felcsendülnek majd

Mivel a főszereplők a való életben is sikeresek, tehetségesek, mellesleg uralják a zenei listákat, nem volt kérdés, hogy Maluma és Jennifer Lopez saját dalai is hallhatóak lesznek, a Marry Me mellett a filmben.

Ti várjátok már? 

 

 

Hozzászólások