Könyvek

Február végén érkezik a legújabb Dean Koontz kötet

Hamarosan megjelenik Dean Koontz legújabb regénye, amely ezúttal egy fiatal, tizenkilenc éves srác titokzatos múltjáról fog szólni! A fékezhetetlen Quicksilver egy izgalmas, fordulatokkal teli kalandregény, amely ezúttal is garantáltan leveszi majd az olvasót a lábáról.

Koontz ezúttal az emberi gonoszságról írt, azonban az izgalmas sci-fi most sem fogja nélkülözni a könnyed humort és az akciót. A könyv várhatóan február 28-án érkezik a Next21 Kiadónál, Farkas Veronika fordításában.

Dean Koontz – A fékezhetetlen Quicksilver

Már ​az is igazi rejtély, hogy kicsoda Quinn Quicksilver – háromnapos volt, amikor magára hagyták Arizonában, a sivatagon keresztül vezető autópályán. Árvaházban nőtt fel, a szüleit nem ismerte. Boldog volt, még ha minden szempontból átlagos életet élt is. Egészen a „furcsa mágnesesség” napjáig. Aznap ingere támadt, hogy autóval kihajtson a semmi közepére, pontosan arra a helyre, ahol talált egy érmét, ami nagyon sokat ér. Gyakorlatilag ez az érme mentette meg az életét, amikor két kormányügynök üldözőbe vette. Quinn azóta menekül az ügynökök és a jó ég tudja, még ki mindenki más elől.

Egyedül semmi esélye nem lenne, a sors vezérelte mellé két társát: Bridget Rainkinget, a szépséget, aki nemcsak előrelátó, hanem lőfegyverekkel is el van eresztve, és Bridget nagyapját, Sparkyt, aki romantikus regényeket ír. Hármukat ugyanaz a megmagyarázhatatlan késztetés hajtja előre. Sarkukban az ellenség, akivel korántsem biztos, hogy fel tudják venni a kesztyűt – még akkor sem, ha Quinn apránként rádöbben: maga is végtelenül ijesztő erőknek van birtokában.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?