…és újra eljő a Halál!

A Magyarországon 2018-ban megjelent Death képregény kibővített újranyomása érkezik nemsokára!

A Fumax Kiadó a Neil Gaiman-, és a képregényrajongók nagy örömére 2018-ban hazánkba is elhozta a szerző méltán híres Death, vagyis Halál című képregényét. A történet főszereplője a Sandman: Álmok fejedelme című, szintén világklasszis képregény egyik mellékszereplője, Morpheus nővére, Death. Az egész történetet az ő szemszögéből láthattuk, ami máris rengeteg pluszt adott hozzá a dologhoz.

Mit gondolnál az életről, ha a Halál lenne a nővéred?

Sápadt, fiatal lány fekete ruhában. Ajkán huncut mosoly. Fejébe húzva kalap. Nyakában ősi szimbólum. Elsőre bárki lehetne, egy egyszerű járókelő a sok közül. Aztán amikor már azt hiszed, szerencsésen megúsztad azt az iménti balesetet, kézen fog, hogy mutasson valamit…

Ebben az igényes kivitelű kötetben az élő Halál a főhős. De jobb, ha elfelejted a csontvázakat, a kaszát és a fekete csuklyát – ez a Halál kézen fog és kacagva rángat magával egyik kalandból a másikba.

Zseniális szereplők és történetvezetés, a rajzok és a kiadás minőségéről nem is beszélve! Nem csoda hát, hogy a kötetet rekordsebességgel elkapkodták, aki pedig kicsit lassabb volt, az bizony lemaradt.

Az olvasók azóta szinte állandóan kérlelték a kiadót, hogy jöjjön újranyomás és úgy néz ki imák most meghallgattatásra találtak, ugyanis a Fumax nemrég jelentette be, hogy a népszerű képregény új kiadása december elején érkezik, így akár már karácsonyra ott lehet a rajongók kezében! Sőt, nem intézik el annyival, hogy csak a meglévő anyagot nyomják újra, hanem még meg is fejelik egy limitált verzióval, amiben 50 oldalnyi plusz anyagnak örülhetnek majd az olvasók. Azt hiszem sokunknak nem is kell ennél szebb karácsonyi ajándék!

Ti várjátok már? Olvastátok az eredeti kiadást vagy esetleg a Sandman-t? Írjátok meg kommentben!

Hozzászólások