Könyvek

Érkezik Hadházi Anita második regénye!

A NewLine Kiadó a napokban jelentette be, hogy előrendelhetővé vált Hadházi Anita újabb regénye!

Az írónő ezúttal is a 19. századi Angliát választotta regénye helyszínéül. Főszereplőnk, Caroline Ansley és szerelme Charles Doyle kapcsolata véget ért, ennek ellenére mégis kénytelenek naponta látni egymást, ám a viszonyuk mostanra igencsak kimért és hűvös lett.

Míg a férfi Európai útra indul, egy közeli birtokra új intéző kerül, aki rövidesen elnyeri Caroline szívét, olyannyira, hogy nemsokára már az esküvőjüket tervezgetik. Ekkor azonban Charles is hazatér és a közelgő házasság hírét hallva rájön, hogy még mindig vannak érzései Caroline iránt. Ráadásul úgy tűnik, hogy a nő sem tudja lezárni magában a feltörő emlékeket.

A múlt pedig megismétli önmagát; a társaságnak együtt kell elindulnia Brightonba, Charles és Caroline szakításának helyszínére. Vajon mi lesz a történetük vége? Mit fog kihozni belőlük, hogy vissza kell térniük a fájdalmas emlék helyszínére? Vajon kit fog választani Caroline?

Megtudhatjuk, ha elolvassuk Hadházi Anita második, Könnyűszív című regényét! A kötet, az elsőhöz hasonlóan a NewLine Kiadó gondozásában fog megjelenni. Ha pedig szeretnénk, akár már elő is rendelhetjük a kiadótól kedvezményes áron!

Várható megjelenési idő: 2024. március 25.

Hadházi Anita – Könnyűszív 

Képes-e ​szeretni a szív oly sok csalódás után?

Caroline Ansley és Charles Doyle valaha szerették egymást, de egy brightoni utazáson a kapcsolatuk véget ért. Azóta is ugyanabban a faluban laknak, így elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, de ma már csak kimért, hűvös viszonyt ápolnak.
Édesanyja halála után a férfi európai körútra indul, míg távollétében a közeli birtokra új intéző érkezik. Joshua Smith elnyeri Caroline szívét, és már az esküvőt tervezik, amikor Charles újra felbukkan. A házasság híre felkavarja a férfit, de nemcsak Charles zavarodik össze, Caroline-ban is feltörnek a régi emlékek, amikről azt hitte, már jó mélyen elzárta őket a szívében.
Az élet megismétli önmagát, amikor a társaság ismét Brightonba megy, és bár egyiküknek sincs kedve a közös utazáshoz, a fájdalmas, tengerparti emlékek felelevenítéséhez, a sors úgy hozza, hogy együtt kell elindulniuk.
Vajon túl tudnak lépni a múlt sérelmein? Őrzik még a szerelmet, amit egymás iránt éreztek? Létezhet második esély azután, ahogy Charles elbánt Caroline-nal, vagy a tengerparton végleg elválnak útjaik?
Hadházi Anita második regénye a népszerű Örökölt múlt világába, a 19. századi Angliába viszi vissza az olvasót. A Könnyűszív egy magával ragadó történet a második esélyről és a szerelemről, ami átragyog a nehézségeken.

Hozzászólások