Agave KönyvekHírekKönyvek

Érkezik az újabb Philip K. Dick kötet az Agave Könyvektől

Az elmélet megváltoztatja a valóságot, amit leír: jön a következő Philip K. Dick-kötet!

Egy ideje hagyomány már az Agave Könyvek kiadónál, hogy januárban Philip K. Dicket adnak ki, és 2019-et sem kezdik másként, a hónap végén érkezik a szerzőtől a Csordulj, könnyem, mondta a rendőr című regény. Dick 1974-es könyve az életműve kiemelten fontos művei közé tartozik: fontos témája a paranoia, a kirekesztettség és az idegenellenesség, miközben a történet egy mindenható rendőrállomban játszódik. A kötet a megjelenését követően elnyerte a John W. Campbell-díjat.

Magyarul január 31-től kapható felújított kiadásban, a borító ismét Faniszló Ádám munkája.

Philip K. Dicket – Csordulj, könnyem, mondta a rendőr

Az elmélet megváltoztatja a valóságot, amit leír.

Jason Taverner egy titkos kormányprogram végterméke, egyike azoknak a genetikailag megváltoztatott embereknek, akiket csak úgy neveznek: a hatosok. Jelenleg kirobbanóan népszerű televíziós személyiség, igazi sztár egy hetente jelentkező tévéműsorban. Egy nap azonban gyilkossági kísérletet követnek el ellene, és az eszméletét visszanyerve egy másik világban találja magát. Illetve mégsem. A mindenható rendőrség által szigorúan ellenőrzött világ ugyanaz maradt. Egy dolgot kivéve. Ebben a valóságban senki nem hallott Jason Tavernerről. Itt ő csak egy hivatalos papírok nélküli üldözött, akinek egyetlen esélye van a túlélésre: ha megtalálja saját magát.

Felújított kiadásban a Kamera által homályosan!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?