Könyvek

Érkezik a Vicces-romantikus Reese Witherspoon könyvklub ajánlásával

Március végén érkezik egy igen szórakoztató romkom, amit nem más ajánl, mint a Reese Witherspoon könyvklub! Curtis Sittenfeld regénye, a Vicces-romantikus nem árul zsákbamacskát, pontosan az, ami.

A Vicces-romantikus egy igen szókimondó, humoros elemekkel teletűzdelt romantikus regény, melyben a főszereplő Sally egy, a Saturday Night Live-hoz hasonló műsor, az Éjjeli Baglyok Emmy-díjas írója. Fő vágya mégis az, hogy forgatókönyvet írjon egy romantikus vígjátékhoz, melynek ihletője egy nem olyan jóképű kollégája, aki összejön egy gyönyörű, sikeres nővel. Már ez jól hangzik, és akkor a romantikus szálról még szó sem esett!

Aki szívesen olvasna egy jól megírt, szórakoztató romkom könyvet, szkeptikus a romantikus regények kapcsán vagy csak szívesen nevetne egy jót, annak ajánljuk a figyelmébe ezt a Vicces-romantikust, ami garantáltan ki fog kapcsolni!

Fotó: 21. Század Kiadó

Curtis Sittenfeld – Vicces-romantikus

Sally ​Milz jeleneteket ír Az Éjjeli Baglyok című szombat esti tévéműsor számára. Párszor már összetörték a szívét, egy ideje nem keresi a szerelmet – időnként kavar valakivel, sikeres a munkájában, a mostohaapjával szoros kapcsolatot ápol. Ez így együtt elég.

Sally barátja és munkatársa, Danny Horst randizni kezd egy glamúros színésznővel, ezáltal bekerül a nem túl hízelgő klubba, amelyet tehetséges, de átlagos kinézetű, sőt kicsit béna pasik alkotnak, akik jártak már kivételesen gyönyörű és magasan kvalifikált nővel. Sallyt ez bosszantja, úgyhogy megírja A Danny Horst szabály című jelenetet, ami ebből a jelenségből csinál viccet – jelezve, milyen valószínűtlen, hogy fordított viszonylatban létrejöjjön ez a felállás: ahol a férfi glamúros és a nő átlagos.

Itt jön a képbe Noah Brewster, a sármos popsztár, akiről köztudott, hogy modellekkel szokott randizni. Ezen a héten fellép a műsorban, ráadásul ő lesz a műsorvezető is. Sally egészen odavan a férfitól, és egyből megtalálják a közös hangot – több jeleneten is együtt dolgoznak. Sally eltűnődik, hogy ezek itt nem szikrák-e kettejük között. Dehát ez nem romkom, ez a valóság. Márpedig a valóságban egy ilyen pasi soha nem randizna egy magafajta nővel, nem igaz?

Elena Armas – Hosszú ​játszma

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?