Könyvek

Érkezik a The Love Hypothesis magyarul!

A külföldön és az itthoni Booktube-on is nagy népszerűségnek örvendő The Love Hypothesis című romantikus regényt a Maxim Kiadó hozza el nekünk még ebben az évben! 

A romantikus történet főszereplője Olive Smith, harmadéves PhD jelölt, aki egyáltalán nem hisz a hosszan tartó romantikus kapcsolatokban. Legjobb barátja Anh, azonban igen, aki mindenáron azt szeretné, ha végre Olive is megtalálná a szerelmét. Így hát a végletekig racionális lány úgy dönt, hogy bizonyítékot szolgáltat barátnőjének arról, hogy nem teljesen reménytelen a randizás terén úgy, hogy megcsókolja az első útjába kerülő férfit. Ez a férfi pedig nem más, mint az egyetem egyik legbunkóbb és egyben legdögösebb fiatal professzora, Adam Carlsen. Olive legnagyobb döbbenetére azonban a férfi belemegy a játszmába és hajlandó eljátszani azt, hogy ők egy pár.

Ez a probléma tehát rendeződni látszik, ám időközben előkerül egy másik: sajnos egy tudományos konferencia teljesen balul sül el és a lány egész addigi, tudatosan építgetett karrierje veszélybe kerül. Vajon sikerül kilábalnia a gödörből? Hogyan végződik a történetük Adammel? Hinni fog valaha a végtelenül racionálisan gondolkodó Olive a szerelem erejében? Ali Hazelwood regényéből minden kiderül!

Azt már tudjuk, hogy a könyvet a Maxim Kiadó hozza el nekünk, a Dream válogatás sorozatában, ám pontos megjelenési dátum még nincsen. Annyi tűnik biztosnak, hogy valamikor a Könyvfesztivál környékére esik majd a megjelenés.

Mi már nagyon várjuk ezt a romantikus történetet, hiszen rengeteg jót hallottunk már róla!

Ali Hazelwood – The Love Hypothesis

A harmadéves PhD jelölt, Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban – de a legjobb barátja igen, és pont ez hozta őt ebbe a helyzetbe. Olive tisztában van vele: ahhoz, hogy meggyőzze Anh-t, hogy randizik és valóban úton van az örök boldogság felé, több kell, mint egy jedi kézlegyintő trükkje: egy tudósnak bizonyítékra van szüksége. Így, mint minden önbecsüléssel rendelkező biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát…
Az a férfi pedig nem más, mint Adam Carlsen, egy fiatal, dögös professzor, aki az egyetem legnagyobb bunkója. Ezért is döbben meg Olive teljesen, amikor a Stanford labor zsarnoka beleegyezik, hogy segít Olive-nek fenntartani a látszatot és az álbarát szerepébe bújik a kedvéért.
Ám amikor egy nagy tudományos konferencia balul sül el és Olive karrierje takaréklángra kerül, Adam újra megdöbbenti kitartó támogatásával és a kidolgozott kockáival.
Hirtelen kis kísérletük veszélyesen robbanás közelbe kerül. Olive pedig rájön, hogy az egyetlen dolog, ami bonyolultabb a szerelemről szóló hipotézisnél, az az, ha a saját szívét helyezi mikroszkóp alá.

Hozzászólások