Agave KönyvekHírekKönyvek

Érkezik A leghülyébb angyal!

Tizenkét évvel ezelőtt jelent meg először Christopher Moore fekete humorral tűzdelt komédiája, A leghülyébb angyal. Az Agave Könyvek idén új szerkesztésben, új borítóval mutatja majd be november 13-án Biff evangéliumából ismert Raziel kalandjait. A kalandos, humoros történet remek ajándék lehet Mikulásra vagy Karácsonyra, ne habozzatok beszerezni!

Raziel ezúttal nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis a Télapót valaki megölte egy ásóval, így neki kell megmentenie a karácsonyt. De hát nem véletlenül tartják Razielt a Mennyek leghülyébb angyalának…

Christopher Moore – A leghülyébb angyal

A Télapó halott. És ha ő meghalt, akkor a karácsonynak is annyi. Vagy mégsem?

“Mennyei Atyánk. Josh Barker vagyok, a Worchester Street 671. alatt lakom, Pine Cove-ban, Kaliforniában, irányítószám: 93754. Ma este láttam Télapót, ami klassz, és köszönöm is, de aztán egyből megölték egy ásóval, szóval attól félek, hogy idén nem lesz karácsony, pedig jó voltam, amit látsz is majd, ha megnézed Télapó listáját, szóval ha nem nagy gond, életre keltenéd Télapót és rendbe hoznád a karácsonyt?”

Micsoda szerencse, hogy épp a helyszínen tartózkodik Raziel, a Biff evangéliumából is ismert angyal, hogy teljesítse a rábízott karácsonyi küldetést. Képességeihez mérten hozzá is kezd az ünnepi csoda végrehajtásához, de hát nem véletlenül tartják Razielt a Mennyek leghülyébb angyalának.

Ami ebben az évben boldog karácsony helyett az álmos kaliforniai kisvárosra vár, azt Raziel biztosan nem fogja a legjobban sikerült csodái között számon tartani.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?