Filmek

Érkezik a film a Nap is csillag című regényből!

Mi más is lehetne egy írónak nagyobb siker, mint az, ha regényei nemcsak, hogy heteken keresztül vezetik a toplistákat, de rekordsebességgel kelnek el a megfilmesítési jogaik is? Nos, Nicola Yoon is beállhatott ebbe a képzeletbeli sorba, ugyanis a Minden minden című első regénye után, második, A Nap is csillag könyvét is láthatjuk a filmvásznon!

A történések olyannyira felpörögtek, hogy nemrég a forgatás is befejeződött, sőt, már egy hivatalos előzetest és premierdátumot is kaptunk!

Nem csoda, hogy a filmesek felfigyeltek a regényre, hiszen már maga az alapsztori is rendkívül egyedi. Adott Natasha, a mindig két lábbal a földön álló, csakis a tudományban és tényekben megbízó jamaicai lány, akit szüleivel együtt 12 óra múlva kitoloncolnak New York-ból, sőt egész Amerikából is. Másik főszereplőnk Daniel, a jófiú, aki mindig a szabályok szerint viselkedik, viszont a végletekig romantikus. Kettejük találkozása elemi erővel hasít bele gondosan felépített világukba. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, az óra viszont egyre csak ott ketyeg a fejük fölött, emlékeztetve őket arra, milyen kevés idejük van együtt. Vajon szövődhet szerelem egy nap alatt? Ha szövődik, hogyan tudják ezt később megőrizni ekkora távolságból? Vagy esetleg van valami mód, hogy megakadályozzák Natasha és családja kitoloncolását? Mindez kiderül a regényből és persze a filmből!

A romantikus drámát Ry Russo-Young rendezte, főbb szerepekben pedig Yara Shahidit, illetve a Riverdale sorozatból ismert Charles Meltont láthatjuk. Az amerikai premier 2019. május 17-én lesz, a magyar megjelenésről egyenlőre még nincs dátum.

“Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?”

Hozzászólások