Filmek

Érkezik a Feláldozhatók negyedik része

Milyen az, amikor Amerika kedvelt akcióhősei összegyűlnek? Megalakul a Feláldozhatók, Sylvester Stallone vezetésével. A legendás színész által rendezett filmekből ismert zsoldoscsapat tér vissza egy negyedik rész erejéig. 

Sylvester Stallone 2010-ben álmodta meg a The Expendables csapatát, amelybe olyan híres és legendás akciószínészeket sorakoztatott fel, mint A szállító filmek sztárja, Jason Statham, a kínai harcművész Jet Li, a Terminátor Arnold Schwarzenegger vagy Dolph Lundgren. A három mozi alkalmával többen is csatlakoztak néhány jelenet erejéig, például Chuck Norris vagy az ellenséget alakító Jean-Claude Van Damme. A filmek sikerét a csapat adta, Stallone pedig korát meghazudtoló módon alakított.

Úgy tűnik, hogy a 75 éves akciósztár nem áll le, hiszen a napokban, barátja és színész társa, Jason Statham megosztott egy fotót az Expendables forgatásáról, ahol az eddig már ismert szerelésben állnak.

Hét évet váratott magára a negyedik rész

Sly nem titkolta sosem, hogy a harmadik után még biztosan szeretne egy új mozit a Feláldozhatókból, azonban 2014 óta nem találkozhattunk a csapattal. A várt film azonban elmaradt, mivel néhány dolog számára nem volt összeegyeztető. Emellett Schwarzenegger is jelezte, hogy ő csak abban az esetben hajlandó ismét feltűnni a The Expendablesben, ha Stallone is szerepel.

Nos, minden jel arra mutat, hogy emiatt nem kell aggódnunk, hiszen Stallone magára ölti Barney Ross szerepét, de csatlakozik hozzá Lee Christmas megformálója Jason Statham is, akárcsak Dolph Lundgren és Randy Couture. Új arcokra is lehet számítani a negyedik rész alkalmával, feltűnik 50 Cent, Megan Fox és a Halálos iramban színésze Tony Jaa. Karakterükről egyelőre nincs hír, ahogyan arról sem, hogy Megan Fox milyen szerepet tölt majd be a filmben, hiszen lehetséges az is, hogy női fő gonosszal kell szembenéznie a csapatnak.

Jövőre várható a film

Sajnos egyelőre a pontos sztori is várat magára, azonban, ha hinni lehet a pletykáknak,  Statham és Fox kap majd nagyobb jelentőséget a filmben. Az azonban biztos, hogy a forgatás már megkezdődött, így a mozikban remélhetőleg jövő ősszel már láthatjuk a Feláldozhatókat.

Hozzászólások