Agave KönyvekHírekKönyvek

Érkezik a Köztesvilág-trilógia befejező kötete!

Az Agave Könyvek rengeteg újdonsággal lep meg minket az idén megrendezett 89. Ünnepi Könyvhéten. Beszerezhetjük  John Scalzi Bezárt sorozatának második részét, Dennis Lehane Titokzatos folyó c. könyvének felújított kiadását és még számtalan újdonságot, melyek közé most csatlakozik Neil Gaiman, Michael Reavens és Mallory Reavens újdonsága is, Az örökkévalóság kereke.

Neil Gaiman · Michael Reaves · Mallory Reaves – Az ​örökkévalóság kereke (Köztesvilág trilógia 3.)

A népszerű Köztesvilág-trilógia befejező része

Joey Harker soha nem akart vezető lenni. De most, hogy a Dereséj a küszöbön áll, mindenki tőle várja a megoldást, ezért muszáj a sarkára állnia, ha meg akarja menteni a Köztesvilágot, a Multiverzumot és minden egyebet is a kettő között.

Az örökkévalóság kereke a Köztesvilág-trilógia fordulatos és letehetetlen befejezése, benne idő- és térugrásokkal, mágiával, természettudománnyal és egy fiatal fiú átalakulásával, akinek gyermekből férfivá kell válnia ahhoz, hogy beteljesítse a végzetét.

Ide kattintva a kiadó honlapján lehetőségetek van beleolvasni a könyvbe, illetve most kedvezményesen elő is rendelhetitek!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/felujitott-kiadasban-erkezik-dennis-lehane-titokzatos-folyo-cimu-regenye/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?