Hírek

Ennyi volt! Véget ér a Supernatural

Pénteken sokkolta a rajongókat a Supernatural stábja, miszerint egy utolsó 15. évaddal búcsúzik a széria. Az, hogy mi várható a végjátékban, és hogy pontosan mikor lesz a finálé, egyelőre nem tudni. Annyi biztos, mindegy mikor jelentették volna be, a fanok nem maradtak volna csendben.

A széria 2005-ben indult útnak az akkor még nagyon fiatal stábbal. Jensen Ackles, aki Dean-t alakítja, 25 évesen kapta meg a szerepet, míg a testvérét játszó Jared Padalecki 22 éves volt. A színész akkor lépett ki a Szívek szállodájából, így ő már nem volt ismeretlen a fiatalok körében. Jensen a Smallville-ben és a Dawson és a haverokban bizonyított a 2000-es évek elején.

A két srác már ekkor összebarátkozott, hiszen a sorozat mindvégig róluk és a kapcsolatukról szólt. Az, hogy mindezt tizenöt évig képesek voltak csinálni, csakis azt bizonyítja, hogy remekül kijönnek egymással. Olyannyira, hogy Jared és Jensen felesége legjobb barátnők, a gyerekeik pedig szinte minden nap találkoznak egymással. A születésnapokat együtt ünneplik, szoros kapcsolatot ápolnak egymással.

A Supernatural készítői sokszor elmondták, hogy addig kívánják folytatni a történetet, amíg a két színész folytatni szeretné. Úgy látszik, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy 2020-tól már máshol folytatnák a karrierjüket, illetve szeretnének több időt a családjukkal tölteni. Annak ellenére, hogy mind Danneel Ackles, mind pedig Genevieve Padalecki a forgatási helyszín közelében élnek a gyerekekkel, a férjeik kezdik úgy érezni, hogy ennyi elég lesz a Winchesterek történetéből.

Az, hogy miként zárul a sorozat, jó kérdés, de reméljük, hogy nem rontják el túlzottan és méltó lezárást kapnak a srácok és a rajongók.

A záró szezon ősszel kerül képernyőkre és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy 20 epizódos lesz az utolsó felvonás.

Nézzük, hogy jelentették be a srácok a nagy hírt!

Jensen Ackles, azaz Dean Winchester

Jared Padalecki, azaz Sam Winchester

Misha Collins, azaz Castiel

Jeffrey Dean Morgan, azaz John Winchester

Hozzászólások