FilmekHírekMédia

Élőszereplős film készül a Dumbóból, itt az első előzetes

A Disney és Tim Burton filmje 2019-ben érkezik a mozikba! Ahogy már azt korábban is írtuk, a Disney egyre több mesefilmet visz át élőszereplős változatokba, ilyen volt a már megjelent A dzsungel könyve, majd  A szépség és a szörnyeteg, de hamarosan vászonra kerül a Diótörő és az Aladdin is.

A 2019 március 28-án debütáló filmben olyan színészek tűnnek fel, mint Colin Farrell, Eva Green, Alan Arkin, Michael Keaton és Danny DeVito. A kérdés már csupán csak az, hogy mennyire lesz majd hű az eredeti történethez?

A történet szerint Max Medici cirkuszigazgató felkéri Holt Farrier és gyermekeit arra, hogy segítsenek egy újszülött elefántot gondozni, akinek túlméretes fülei vannak. Hamarosan felfedezik, hogy a kis Dumbó tud repülni, a cirkusz élete pedig váratlan fordulatot vesz. Dumbó új otthonba kerül, ahol kiderül, igen sötét titkokat őrizget új tulajdonosa.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?