Előrendelhető újdonságok a Könyvmolyképző Kiadónál

Hiába a vírus, a Könymolyképző nem tétlenkedik, számos újdonság került a repertoárjukba. Augusztusban várhatóan hét könyvvel rukkolnak elő, amelyek között ott van Colleen Hoover, Jennier L. Armentrout és Erin Watt új regénye is. Az alábbi cikkben elhoztuk nektek a legvártabbakat, amiket már előrendelhettek a weboldalukon.

A 424 oldalas kötet főszerepében Bee és Finn állnak. Bee egy gyilkosság szemtanúja volt kiskorában, ezért zárkózottá és szinte elviselhetetlenné vált a évek során. Finn egy tipikus szépfiú, akiért minden lány odavan az egyetemen. Ők ketten találkoznak és nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a történet vége.

Julie Johnson – A szerelem vonzásában

Megjelenés: 2020. agusztus 17.

A húszéves Brooklyn „Bee” Turner számára a gyász régi ismerős.
Miután hatévesen szemtanúja volt édesanyja brutális meggyilkolásának,
Brooklyn zárkózott, sebzett és – mindenki szerint – egyenesen kiállhatatlan lett. És a lánynak tökéletesen meg is felel, ha elviselhetetlennek tartják,
hiszen így senkit sem kell közel engednie magához.
Ezért aztán teljesen felkészületlenül éri, hogy miután – szó szerint – belebotlik
Finn Chambersbe, az egyetem hírhedt szoknyapecérébe, aki az egyik helyi együttes énekese is, a fiú makacs elszántsággal igyekszik összebarátkozni vele, Brooklynban pedig veszélyes vonzalom támad iránta. Tudja, hogy ami köztük van Finn-nel, az több lehet szexnél. Talán több barátságnál. És talán több még szerelemnél is. Ám amikor felbukkan a múltjából egy fenyegető árny, és minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja őt, Brooklyn eléri a töréspontját. Tizenöt év után először kénytelen szembenézni a gyászával és az emlékeivel, miközben halálos macska-egér játékba bonyolódik egy láthatatlan ellenséggel.

Kristen 440 oldalban foglalja össze a szerelmi történetet. Gabriel jóképú és tartózkodó. Nem könnyű közel kerülni hozzá. A rocksztár csak a zenéjének él és nem hajlandó kapcsolatot kialakítani tulajdonképpen senkivel. Természetesen összetalálkozik egy lánnyal, aki elég sok bonyodalmat okoz számára.

Kristen Callihan – Kontroll

Megjelenés: 2020 augusztus 21.

Szellemi párbajként indult. Én, egy átlagos lány a nagy számmal, ellene, a szexi, hatalmas egóval rendelkező rosszfiú ellen…
Amikor áttettek első osztályra a londoni járaton, azt hittem, megütöttem a főnyereményt. Egészen addig, amíg le nem ült mellém Ő. Gabriel Scott: pokolian jóképű és jéghideg. Senki és semmi nem képes áthatolni a páncélján. Soha. Saját jogán is legenda, a világ legnagyobb rockbandájának menedzsere, emellett pedig egy arrogáns seggfej, aki lenéz engem. Azt hittem, sikerült pokollá tennem számára egy hosszú repülőutat. Eszembe sem jutott, hogy megkedvelhetem, az meg pláne nem, hogy megkívánhatom. És mi a legmeglepőbb az egészben? Hogy ő is akar engem. Csak a feltételei kissé meghökkentőek. Ha elfogadom az ajánlatát, sebezhetővé teszem magam. Nagy esély van rá, hogy belezúgok az egyetlen férfiba, akit nem tudok irányítani. De erős kísértést érzek arra, hogy igent mondjak neki. Mert a tökéletes öltönyök és a rideg külső mögött rejtőző férfi valószínűleg a legjobb dolog, ami valaha történt velem. És talán én vagyok az egyetlen, aki képes lehet megolvasztani a jeget a szíve körül.

Talán az egyik legvártabb idei alkotás részemről. Jennifer nem egyszer nyűgözött már le és gyanítható volt, hogy a mostani regényével sem lesz más a helyzet. A sztori kicsit sötét, de annál izgalmasabb. Sasha és Cole sztorija kereken 400 oldal, így nem egy gyorsan kivégezhető kötet.

Jennifer L. Armentrout – Míg a halál

Megjelenés: 2020 augusztus 14.

Tíz év telt el azóta, hogy Sasha Keaton kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból, és hogy elhagyta nyugat-virginiai otthonát. Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI-ügynök is újra felbukkan, és megfogadja, hogy helyrehozza a korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt. Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény szörnytetteinek egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole sohasem volt képes megbocsátani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány elbűvölő szexissége mögött, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti. Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet. A romantika és a vérfagyasztó borzongás különleges elegye,a világszerte rajongásig szeretett J. L. Armentrout tollából. Engedd, hogy lenyűgözzön!

Collen Hoover szerintem senki számára nem ismeretlen. A Hopeless, a Confess, az It With Ends With Us és még sorolhatnám a csodákat az ő tollából. A Verity viszont egy tőle szokatlan stílusban íródott, hiszen a thriller kategóriába sorolható. Ez mondjuk engem egyáltalán nem tántorít el a 312 oldalas olvasmánytól.

Collen Hoover – Verity

Megjelenés: 2020 augusztus 7.

A küszködő, anyagi csőd szélén álló író, Lowen Ashleigh megkapja élete állásajánlatát. A bestsellerszerző Verity Crawford férje felkéri, hogy a balesetben megsérült író helyett megírja sikersorozatának befejező részeit. Lowen megérkezik a Crawford-házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Ám az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét is, mely örökre megváltoztatta a család életét. Lowen először úgy dönt, nem mutatja meg a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.

A Royal fiúk újabb kötete a Bukott örökös. A 344 oldalas olvasmány Easton Royal-ról szól, akinek testvéreihez hasonlóan mindene megvan. Kicsapongó stílusa azonban nem segíti hozzá, hogy komoly kapcsolatba kerüljön egy lánnyal. Hartley Wright viszont felborítja az életét, hiszen ő az egyetlen lány, aki nemet mond neki.

Erin Watt – Bukott örökös

Megjelenés: 2020 augusztus 24.

Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon. Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia. Egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki – bár vonzódik a fiúhoz – nemet mond neki. Easton képtelen megfejteni őt, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi számára. Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie. Lehet, hogy igaza van. Ellenségek. Szabályok. Megbánások. Eastonnak életében először nem elég a Royal-korona. Kénytelen megtanulni, hogy minél magasabbról indul valaki,
annál nagyobbat bukhat.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hozzászólások