Itt van E. L. James, A szürke ötven árnyalata szerzőjének új könyve!

Hosszúnak mondható szünet után megérkezett E. L. James új regénye, a The Mister! A napokban megjelent könyvről úgy tudni, egyfajta 21. századi Hamupipőke történet, ugyanis a főszereplője egy vagyonos férfi, Maxim, aki beleszeret egy gyönyörű, szegény sorsból származó albán szobalányba.

Az írónő ebben a regényben arra fekteti a hangsúlyt, hogy milyen távol állnak egymástól a szereplők. Míg Maxim gazdag arisztokrata, szexuális téren érett és ismert, addig Alessia egy szegény családban nevelkedett és igen szűzies, tapasztalatlan lány. Mégis, mindezek ellenére egymásta találnak.

Aki arra kíváncsi, hogy ez is egy olyan durva, szexuális játékokkal megtűzdelt regény lesz-e, mint A szürke ötven árnyalata, annak a válasz: nem. A regény kellően erotikus lesz, de itt a romantikán lesz a hangsúly.

Sajnos Magyarországon csak június 18-án fog megjelenni a Libri Kiadó gondozásában, de addig is itt egy kis videó, ahol az írónő a regényről mesél a Today-nek.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?