Könyvek

Élfestett változatban érkezett az Eliza és a szörnyek!

A Könyvmolyképző az utóbbi időben még nagyobb figyelmet fordít a kiadványai kinézetére; sorra jelentik be a szebbnél-szebb élfestett könyveket. Ezek között vannak olyanok, amik már korábban megjelentek náluk  és van, ami most jelenik meg Magyarországon először. Francesca Zappia Eliza és a szörnyek című könyve az utóbbi kategóriába tartozik.

A történet főszereplője Eliza Mirk a való életben tipikusan a félénk és kissé fura lány, aki nem tud barátokat szerezni. Az interneten azonban ő LadyConstellation, aki a nagy sikerű webcomic, a Szörnyek Tengere megalkotója. A lány tökéletesen elvan az online világban és esze ágában sincs belevetnie magát a valódiba.

Egyik nap azonban új fiú érkezik az iskolába, Wallace Warland, aki mint kiderül a Szörnyek Tengere leghíresebb fanficírója, Elizát pedig egy egyszerű rajongónak nézi. Ahogy azonban egyre jobban összeismerkednek, a lányban tudatosul, hogy talán a való világnak is kellene adnia egy esélyt. Azonban titka egy szerencsétlen véletlen folytán kitudódik és Eliza újra elkezdi megkérdőjelezni az emberek jószándékát, nehézkesen felépített világa pedig újra darabokra kezd hullani.

Vajon tényleg minden elveszik, amiben a lány hitt? Vajon újra sikerül majd neki a magára öltött páncélt lebontania? Hogyan folytatódik a kapcsolatuk Wallace-szal? Ezekre és még sok minden másra is választ kaphatunk az Eliza és a szörnyek című regényből!

A könyvmolyképző kiadónál 2023. február 23-án jelent meg, országosan azonban csak 2023. március 24-én kerül a boltok polcaira.

A Könyvmolyképző Kiadótól már meg is rendelhetjük élfestett és sima kiadásban!

Francesca Zappia – Eliza és a szörnyek

A való világban Eliza Mirk félénk, fura lány, akinek nincsenek barátai. Online viszont ő a rendkívüli népszerűségnek örvendő webcomic, a Szörnyek Tengere alkotója, LadyConstellation álnéven. Eliza el sem tudja képzelni, hogy az offline élet is lehet olyan izgalmas, mint az online, és esze ágában sincs kipróbálni.

Egyik nap az iskolájába új fiú érkezik. Wallace Warland kezdetben nem árulja el, hogy ő a Szörnyek Tengere leghíresebb fanfictionírója, Elizát pedig egyszerű rajongónak hiszi.
Ahogy a fiúnak egyre jobban sikerül lebontania a lány páncélját, Eliza kezdi úgy érezni, hogy a valóságnak is érdemes esélyt adni.

Ám amikor egy véletlen folytán a titka kitudódik, hirtelen darabokra kezd hullani mindaz, amit felépített – a története, a Wallace-hoz fűződő kapcsolata, még az egészsége is.

Merülj el a világában!

Hozzászólások