StílusSzépségápolás

Egy márka: Makeup Revolution

Az angol márkára én akkor figyeltem fel, amikor a Pink Panda oldalán megláttam az Iconic 3 palettát, ami az Urban Decay rózsaszínes, rosegold-os árnyalatait hivatott lemásolni, töredék árért. 

A Makeup Revolution professzionális termékeket kínál, jóval áron alul, és  a Pink Panda oldalán ráadásul, mindig hatalmas akciók keretein belül tudjátok beszerezni a sminkeket.

Nagyon sokan írnak nekem azzal kapcsolatban, hogy ajánljak nekik olyan kompakt sminkszetteket, amiket elég egyszer megvenni és nagyon jól kihasználhatóak bőrtónustól függetlenül. Azt hiszem, ez a két paletta pont megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A rózsaszín színek üdévé teszik a tekintetet, a kezdő sminkesek is nyugodtan kísérletezhetnek ezekkel az árnyalatokkal, ráadásul iskolába és munkahelyre is tökéletes választások. A Golden Sugar névre hallgató pirosító palettában található két highlighter, egy sima fehér, ami enyhén csillámos és egy arany árnyalatú.

Nekem személy szerint a hétköznapokra inkább a fehér fény vált be, de az arany verzió is szuper, főleg akkor, ha nyár van és picit bronzosabb az arc. A paletta tartalmaz négy pirosítót, egészen különleges színekben.  Mindegyiknek van egy pici fényes finise, de nem kihívóak felvitelkor. A két barna szín pedig, kontúrozásra vagy bronzosításra, de akár szemhéjpúderként is alkalmazhatóak.

Az Iconic 3 szemhéjpúderpaletta színei között, három matt színt láthattok, amiket én, előszeretettel alkalmazok #nomakeupmakeupdays idején. A belső szemzúgba, világosításra is tudom nektek ajánlani ezeket a csillámmentes púdereket. A sötétebb színek alkalmasak alkalmi smink elkészítésére, füstösítésre, az elülső színek pedig a mindennapok nagy kedvencei lehetnek.

A tartósság kérdéskörét vizsgálva elmondhatom, hogy nem egy Jacqueline Hill paletta, de az essence közepesen fedő színeivel összehasonlítva jóval tartósabbak. Nem nagyon porolnak, egy idő után azért itt-ott tud potyogni a termék, de megfelelő bázisra felvíve egyáltalán nem másznak el a színek.  A márka mellett szól az is, hogy cruelty free sminkeket gyártanak és ár-érték arányban is megfizethetőek. A Pink Panda oldalán kívül a Notino weboldalán, és a Rossmann sminkes állványain is találkozhattok Revolution sminkekkel. Az instagram felületünket is érdemes követni, hiszen számos akcióról értesülhettek ott is, ráadásul pont ezzel a palettával kapcsolatosan.

 

forrás: saját fotók

Hozzászólások