Könyvek

Édes romantikus regény érkezik a Maxim Kiadónál!

Abigail Hing Wen neve még nem sokunknak csenghet ismerősen itthon, pedig az írónő debütáló regénye a Loveboat, Taipei (magyarul: Szerelem Tajvanon) megjelenése után külföldön nagy siker lett, és bebetonozta helyét a New York Times bestseller listáján. A Maxim Kiadó ezt látva úgy döntött, elhozza nekünk Magyarországra is ezt a romantikus ifjúsági sorozatot!

A történet szerint főszereplőnket Ever Wongot szülei Ohió-ból Tajvanra küldik, hogy a nyáron elsajátítsa a mandarin nyelvet. A tábor, melyre a lány egyáltalán nem vágyott, élete egyik legnagyobb meglepetését tartogatja számára. Rövidesen ugyanis egy szerelemhajón találja magát és kezdetét veszi a „mindent szabad, semmit sem tilos” nonstop bulizás és ismerkedés. Csakhogy, ahogyan az lenni szokott, rövidesen kiderül, hogy minden diáknak van egy rejtett oldala, amit nem szívesen mutatna meg másoknak.

Ever például, aki az orvosira készül, mindennél jobban szeret táncolni, Rick Woo, a Yale-s csodagyerek, aki eddig megkeserítette a lány életét is, sokkal összetettebb és sokoldalúbb személyiség, mint amilyennek elsőre tűnik. Sophie, akit látszólag csak a divat és a fiúk érdekelnek, szintén rejtett mélységeket tartogat. Aztán ott van Xavier Yeh, aki minden bizonnyal az egyik legvonzóbb fiú a hajón és szintén titkol valamit.

A fiatalok élete szorosan összefonódik a nyárra, így a szerelem és a dráma garantált. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a könyvre, hiszen a fülszöveg alapjánbiztos, hogy egy aranyos, romantikus ifjúsági történet, ami mindenki szívébe belopja magát.

A kötet a Maxim Kiadó Dream Válogatás sorozatában fog megjelenni, várhatóan 2022. január 31-én!

Abigail Hing Wen – Loveboat, Taipei (Szerelem Tajvanon)

“Az ​unokatestvéreink is részt vettek ebben a programban – suttogja Sophie. – Titokban tartják, de zéró a felügyelet.”
És ezzel kezdetét veszi Ever Wong hihetetlen nyári kalandja. A tábor hivatalos neve Chien Tan, Tajvan egyik szigorú oktatási programja, amelyre Ever egyáltalán nem vágyott. Helyette azonban egy szerelemhajón találja magát, és a nyár egy „mindent szabad, ami nem tilos” táborba torkollik, ahol mindenkivel összejöhetsz, a felnőttek szemet hunynak minden felett, kígyóvérből készült szaké folyik a csapból, és nonstop éjszakai élet folyik.
Csakhogy minden diáknak van rejtett oldala. Ever az orvosira készül, de titkon szenvedélyesen szeret táncolni. Rick Woo egy Yale-re bejutott tehetséges csodagyerek, aki megkeserítette Ever eddigi életét, de akinek a tökéletessége mögött titok lappang. Sophie Ha odavan a fiúkért és megszállottja a divatnak, de kiderül, hogy megnyerő külsején kívül más érték is van benne. A szexis Xavier Yeh pedig egy szégyellnivaló tényt rejteget, amit senki nem tud róla.
A diákok élete egy nyárra összefonódik, így garantált, hogy Ever számára a tábor örökké emlékezetes marad.”

Hozzászólások