FilmekHírekMédia

Decemberi filmpremierek

Szokás szerint most is elhoztuk nektek a következő hónapban várható filmeket. Ha december, akkor persze indulhat a karácsony-láz, de igyekszünk minden műfaj kedvelőinek ajánlani valamit. Lesznek szuperhősök, akció, és több animációs film is a hónapban.

1.) A grincs

A grincs klasszikus történetét mindenki ismeri. Ez most annak a szívmelengető mesének az animációs változata. A zöld szőrmók el akarja lopni a karácsonyt, mert bejelentik, hogy idén az háromszor nagyobb lesz, mint eddig. A grincs egyetlen társa kutyája, Max, még szomszédaival is ritkán találkozik. Minden áron meg akarja védeni nyugalmát a karácsonytól való megszabadulással, de egy kislány ünnepi lelkesedése keresztülhúzza számításait.

Műfaj: családi, animációs
Bemutató: december 6.
Korhatár: 6

2.) Aquaman

Aquaman (Jason Momoa) megtudja, hogy a víz alatti királyság ahonnan származik, bajban van. Ki kell állnia a világáért, amit csak úgy tud megtenni, ha elfoglalja méltó helyét a trónon. Ezért viszont meg kell küzdenie fivérével, aki szintén uralkodó szeretne lenni. A DC új alkotásában nem csak Aquaman tűnik majd fel, hanem az igazság ligájának többi tagja is. Számíthatunk többek között Wonder Woman-re (Gal Gadot), a világ leggyorsabb emberére, Woody Allen-re (Grant Gustin) és persze a jól ismert Superman-re (Henry Cavill).

Műfaj: akció, fantasy, kaland
Bemutató: december 13.
Korhatár: 12

3.) Pókember – Irány a pókverzum

A történet szerint a híres Peter Parker ellen összefogtak ellenségei, és legyőzték. Egy amerikai srácot, Miles-t viszont szintén megharapja egy genetikailag módosított pók. Az eredeti pókembernél több különleges képességgel rendelkezik, ilyen például, hogy láthatatlanná tud válni, illetve az érintése bénító hatású. Új, szuperhős-énjével együtt egy ellenségre is szert tesz, akit Skorpiónak hívnak. Legfőbb feladata, hogy legyőzze őt. Vajon vannak még más pókemberek is ebben az univerzumban? Miles lenne Skorpió egyetlen célpontja? Mi már kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra ez az új, animált pókverzum.

Műfaj: animációs, akció
Bemutató: december 13.
Korhatár: 6

4.) Holmes és Watson

Arthur Conan Dyle híres detektívei visszatérnek. Ezúttal nyomozásaikat rendhagyó, humoros formában fogják véghez vinni. Ehhez a lehető legmegfelelőbb színészeket választották, ugyanis Holmes-ot John C. Reily, Watson-t pedig Will Ferrel fogja alakítani.  A történet szerint hőseink Angliában vannak, amikor is egy rejtélyes levelet kapnak, amiben az áll, valaki rövid időn belül meg fogja ölni a királynőt. Összesen négy napjuk van, hogy felgöngyölítsék az ügyet. Ki kell deríteniük, ki akarja megölni az uralkodót, és le kell számolniuk vele, mielőtt kifutnak az időből.

Műfaj: kaland, krimi, vígjáték
Bemutató: december 27.
Korhatár: 12

5) Mirai – Lány a jövőből

A négyéves Kun haragszik, amiért húga született. Egy reggel egy mesebeli világot talál a kertjükben. Itt találkozik egy kislánnyal, és egy férfival, akikről később kiderül, hogy jobban ismerik Kun-t, mint azt először gondolnák. Kalandjaik során csatlakozik hozzájuk egy nagyobb lány is, Mirai, aki pontosan ugyan azt a nevet viseli, mint az utált kistestvér.  A film írója és rendezője a méltán híres Mamoru Hosoda. Szerintünk mindig aktuális téma lesz, hogy a nagyobb testvéreik eleinte könnyen érezhetik úgy, hogy nem szeretik a kisebbet, ezért kíváncsian várjuk, mit tartogat nekünk Mirai és bátyja.

Műfaj: animációs, családi
Bemutató: december 27.
Korhatár: 12

http://www.ahmagazin.com/media/novemberi-filmpremierek/

Hozzászólások