HírekMédiaZene

Daldömping – 15 zenei újdonság egy helyen

A héten megannyi előadó tért vissza hosszú szünetéről. Amellett, hogy Taylor Swift turnéra indult, társai sem tétlenkedtek zenei téren. Christina Aguilera, Selena Gomez, Céline Dion, de még Liam Payne is új dallal rukkolt elő. Xtina legújabb alkotása a Twice címet kapta, amely az egy hete megjelen visszatérő után már a második a soron következő albumáról.

Enrique Iglesias is úgy döntött, hogy ismét egy videóval lepi meg a rajongóit. A Move To Miami Pitbull közreműködésével készült el. A megjelenés óta már több millióan tekintették meg a youtube-on az énekes legújabb angol számát.

Hatalmas produkcióval lepte meg a közönséget Rita Ora, Charli XCX, Bebe Rexha és Cardi B. A négy énekesnő egy közös dallal próbált meg maradandót alkotni. A Girls című számuk valószínűleg hónapokon keresztül a slágerlistákon fog szerepelni, hiszen mindegyikük kedvelt énekesnő Amerikában.

Ismét egy hölgy, aki új dallal lepett meg minket. A sokak által várt Back To You teljes egésze Selena Gomez nevéhez fűződik. Állítása szerint sokkal közelebb áll ez hozzá, mint a korábban szintén a Thirteen Reasons Why-hoz készült Only You. Az újdonságot egyedül ő írta, így nagy büszkeséggel tölti el, hogy a rajongóknak is tetszik, amit alkotott.

Meglepetésként ért mindenkit, hogy a Deadpool 2. részének egyik betétdalát a nagysikerű Céline Dion énekelte fel. Az Ashes című alkotás nemrég került fel youtube-ra, és természetesen hatalmas sikert aratott. A szokatlan választásra tehát nem lehet panasza a rajongóknak.

Colton Haynes már évek óta készít dalokat, főként barátjának, Travis Atreonak segítségével. Legutóbbi dala tavaly jelent meg, azóta viszont sok minden történt a színész életében. Pár héttel ezelőtt viszont ismét jelentkezett a zenei palettán, hiszen megjelent Man it Sucks címmel legújabb alkotása, amelyet saját maga írt. Nem tudni, hogy a szövegnek köze van-e (volt) párjához, de annyi biztos, hogy egy igencsak kellemes hangzású dalt hozott össze.

Emellett számos előadó jelentkezett újdonsággal, amelyeket a továbbiakban meg is hallgathattok! 

Hozzászólások