Cursed – Hamarosan érkezik a Netflix újdonsága

Pár napon belül érkezik a Netflix-re a Cursed, azaz az Átkozott címet viselő sorozat. A fantasy-t Frank Miller és Tom Wheeler készítette, saját könyvadaptációjuk alapján.

A történet Arthur világát mutatja be. A Cursed a Tó Asszonyáról, azaz Lady of The Lake-ről szól majd. Főszerepben Katherine Langford áll, akit korábban a Tizenhárom okom voltban láthattunk. Az alkotást Nimue szemszögéből ismerhetjük meg, aki egy tinédzser lány, akiből később a Tó asszonya lett. Édesanyja halálát követően társul Arthur-ral, a szintén fiatal zsoldos fiúval, hogy megtalálják a híres Merlin-t. Az utazásuk során a lányból a bátorság szimbóluma lesz, illetve az Uther király elleni felkelés arca is egyben.

A premierig július 17-ig kell várnunk, hiszen ekkor kerül a streaming kínálatába feliratosan és szinkronosan egyaránt. A sorozatban feltűnik még többek között Shalom Brune-Franklin (Our Girl), Sebastian Armesto (Kurtizánok kora), Emily Coates (Ladhood), Daniel Sharman (The Originals), Gustaf Skarsgård (Westworld) és még sokan mások.

Hozzászólások