Könyvek

Csúszik az Iskari-trilógia második részének megjelenése!

A Maxim Kiadó már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy Kristen Ciccarelli nagy sikerű, Az utolsó namsara című regénye után, a folytatást is elhozza nekünk, ám a vírus sajnos ezt a tervüket is átírta.

Az Iskari-sorozat második részének, A hatalom tőrének megjelenése eredetileg már októberre be volt tervezve, ám a kiadó sajnos kénytelen volt egészen jövő februárig halasztani a könyv kiadását. A hírek szerint a fordítás nem érkezett be időben, ezért került át a kötet a jövő évi megjelenések közé. A jelenlegi állapotok szerint a megjelenés tervezett új dátuma 2021. február 22.

Jó hír azonban, hogy a kiadó az egész trilógiára az eredeti borítókat tervezi átvenni, így szerencsére mi is gyönyörködhetünk az eredeti csodálatos borítókban.

Kristen Ciccarelli – A hatalom tőre

Egyszer ​régen született két nővér, olyan erős kötelékkel, mely örökre összekovácsolta őket. Olyan mágia volt ez, melyet nagy becsben tartottak – addig a napig, amikor egy borzalmas baleset következtében Essie elveszítette az életét, ám a lelke rabságban maradt ebben a világban. Dax – Firgaard trónjának örököse – volt a felelős a balesetért. Roa megesküdött, hogy örökké gyűlölni fogja érte. Ám nyolc évvel később a fiú megjelent, és az ő segítségéért esedezett. Elhatározta, hogy megfosztja trónjától kegyetlen apját, kinek elnyomó uralmától Roa népe szenvedett. Roa megegyezett vele: biztosítja számára a hadsereget, ha aztán őt teszi meg királynővé. Ugyanis csak így menthette meg az embereit Firgaard szabályaitól. Azonban lehetőséget kap, hogy mindent jól alakítson – lehetőséget, hogy egyedül megszabaduljon az ellenséges királytól, és megmentse szeretett testvérét. Az alkalomkor, amikor a történetek szerint a holtak lelke visszatér, Roa felfedezi, hogy végleg visszahozhatja az életbe Essie-t. És mindehhez csak a királyt kell megölnie.

Ti tervezitek beszerezni majd a könyvet? Olvastátok már a trilógia első részét? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások